The Long Ryders - 10-5-60 (1983)

Label: PVC

1. Join My Gang
  2. You Don't Know What's Right, You Don't Know What's Wrong
  3. 10-5-60
  4. And She Rides
  5. Born to Believe in You
IJsbergsla
Niet helemaal eerlijk, want deze EP is bij mij toegevoegd aan het album Native Sons.
Maar toch, alle nummers staat er op en zijn compleet.
Verder een prima band deze Long Ryders. Begin jaren 80 was daar ineens de countrygolf, met Jason and the Scorchers, Green on Red, Guadalcanaldiary en deze band.

avatar van BoyOnHeavenHill
Zelfs dachten we éven dat R.E.M. daar ook bijhoorde, ook al omdat die ook met een EP met 5 nummers debuteerden, maar die gingen al snel een eigen richting op. Dit heb ik indertijd op vinyl gekocht naar aanleiding van mijn enthousiasme voor (het latere) Native sons, en het klinkt nog altijd fris.