Steen - De Vader (2011)

met Dret en Krulle

15. Kanker Rapper (2:43)
  16. Geen Spijt (7:44)
avatar van Maarten0402
Tja, dit is misschien wel het meest aparte. Normaal heb ik een erge hekel aan mensen die te onpas het woord "Kanker" gebruiken, maar in het geval van Steen... Hoe hij het gebruikt kan ik niet anders vinden dan een soort diepgewortelde ontevredenheid over de maatschappij die eruit moet (en ik leef met hem mee). Zijn uitlaatklep is de muziek en de harde teksten. Zijn soort hip-hop is een aparte kunstvorm. Steen is gewoon een "Cultfigure". Een fenomeen! Ik had nooit verwacht dat ik ooit hiphop uit NL echt, maar ook echt vet zou vinden.

En die docu over Steen is ook echt vet!