Take That - Progress Live (2011)

1 stem

Label: Polydor

1. Rule the World (4:10)
  2. Greatest Day (3:54)
  3. Hold Up a Light (4:28)
  4. Patience (3:28)
  5. Shine (5:43)
  6. Robbie Williams - Let Me Entertain You (5:55)
  7. Robbie Williams - Rock DJ (4:29)
  8. Robbie Williams - Come Undone (4:17)
  9. Robbie Williams - Feel (4:28)
  10. Robbie Williams - Angels (4:47)
  11. The Flood (4:53)
  12. SOS (3:58)
  13. Underground Machine (4:58)
  14. Kidz (6:51)
  15. Pretty Things (4:05)
  16. When They Were Young Medley (4:32)
  17. Back for Good (5:14)
  18. Pray (5:37)
  19. Love Love (3:59)
  20. Never Forget (7:31)
  21. No Regrets / Relight My Fire (5:55)
  22. Eight Letters (5:43)
avatar van Damita
Robbie stelt me hier echt een beetje teleur op dit album. Live vind ik Gary Barlow en Mark Owen een stuk zuiverder zingen!

avatar van Azzurro
Live is Robbie zeker geen hoogvlieger, daarin is een Gary Barlow inderdaad een pak sterker. Maar Robbie is op zijn beurt dan weer veel sterker in het entertainen op een podium, wat je natuurlijk bij een live-cd mist... Ik blijf het ergens wel jammer vinden dat ik deze show niet live gezien heb, moet waarschijnlijk wel een feestje geweest zijn.

Damita schreef:

Robbie is natuurlijk ook verre van een goede zanger en zingt live vaak zo vals als een kraai.
Behalve bij zijn swing shows,daar presteert hij stukken beter