Jennifer Ewbank - London Tree (2011)

Label: Cloud 9

1. Line in a Song (3:30)
  2. Stars (3:14)
  3. Light Home (2:52)
  4. 5 More Minutes (4:00)
  5. There's Us (4:08)

met John Ewbank

6. If You're Gonna Fall (4:06)
  7. London Tree (4:11)
  8. When We Hear Halleluja (3:39)
  9. Angel (2:54)
  10. Ghost in This House (3:50)

met Nick Schilder

11. Imagine (3:31)
Voor mij het beste album van de 'The Voice' kandidaten, gewoon erg prettig om naar te luisteren.
Prima debuutalbum, ga zo door!

avatar van Emile93
What a surprise!!! Dit is verreweg het beste album van de TVOH kandidaten van seizoen 1 so far! Heerlijk rustig. Tijdens de liveshows ergerde ik me kapot aan haar maar dit album is echt prachtig!

avatar van Gloeilamp
Ik vond Jennifer toch wel de beste bij de Voice voor zover ik het gezien heb.
Lijkt dit album op haar optredens bij de Voice?

Gloeilamp schreef:
Ik vond Jennifer toch wel de beste bij de Voice voor zover ik het gezien heb.
Lijkt dit album op haar optredens bij de Voice?

Je hoort wel echt dat het Jennifer Ewbank is ja! Er staan voornamelijk rustige nummers op! Ja, het lijkt wel een aanrader als je haar bij TVOH zo goed vond! Dat had ik namelijk totaal niet, maar met dit album weet ze me wel te overtuigen!

avatar van Gloeilamp
Bedankt voor de info Emile! Dit ga ik dan maar eens snel beluisteren, ben erg benieuwd

Gloeilamp schreef:

En ik ben erg benieuwd naar je stem voor het album!! (Graag gedaan hoor )

avatar van Style.Girl
Tijdens The Voice of Holland seizoen 1, vond ik haar echt vreselijk!! Jeetje, wat had ik een hekel aan haar stem.

Toch uit nieuwsgierigheid ben ik haar eerste album gaan beluisteren. Maar eigenlijk vond ik het echt helemaal geweldig !!

Ik had echt nooit gedacht dat dit iets zou worden, maar ze heeft een erg mooie stem en de nummers zijn aangrijpend en erg prachtig/leuk. Zeker de eerste 6 nummers vind ik het leukst!

Wat ik me eigenlijk afvraag is, of dit allemaal liedjes zijn die zelf geschreven en geproduceerd zijn of zitten er ook covers bij?

In totaal toch een dikke 4*

Style.Girl schreef:

Ik dacht geen covers, al betwijfel ik het of ze alles zelf heeft geschreven.

Gloeilamp schreef:

Ik dacht geen covers, al betwijfel ik het of ze alles zelf heeft geschreven.

Alleen Imagine, een cover van John Lennon!

avatar van Style.Girl
There's Us is btw ook een cover van Alexz Johnson!

avatar van Nicole_1989
"Angel" is ook een cover, namelijk van Sarah McLachlan

avatar van Emile93
I'll find you is een nieuwe single van haar. Het gaat over haar miskraam. Ik vind het echt prachtig!!! Weer een pareltje!

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Emile93 schreef:
Het gaat over haar miskraam. Ik vind het echt prachtig!!!

Ehh?

avatar van Emile93
WHahahahahaha ik had het over het liedje! Niet het feit dat ze een miskraam heeft gehad! Dat is natuurlijk triest voor haar!