Snoop Dogg & Wiz Khalifa - Mac + Devin Go to High School (2011)

Label: Atlantic

1. Smokin' On (4:25)

met Juicy J

2. Get Lifted (4:53)
  3. You Can Put It in a Zag, I'mma Put It in a Blunt (3:19)
  4. 6:30 (4:11)
  5. Talent Show (4:35)
  6. Let's Go Study (4:06)
  7. Young, Wild & Free (3:27)

met Bruno Mars

8. O.G. (4:58)

met Curren$y

9. French Inhale (2:39)

met Mike Posner

10. It Could Be Easy (4:49)
  11. World Class (3:30)
  12. That Good (3:49)
avatar van Kid
Kid
Ik heb het net geluisterd met een dikke joint op, en ik moet zeggen dat het album dan het best tot z'n recht komt. Je kunt heerlijk space op de muziek. Super laid back, en idd: popperig. Maar dat maakt allemaal niks uit, want de sfeer die op dit album word gecreeerd is echt heerlijk. Snoop Dogg en Wiz Khalifa is zijn goed duo samen. De beats passen goed bij hun stemmen. Was het nu ook nog maar hoogzomer. Dan is het album pas echt perfect!

avatar van niels94
Ulfat-e-Zulmat schreef:

Wat? Zelfs beter dan Doggystyle? Wat?! Ik zie dat je dat album maar 1,5* geeft! Wat?!! En dat terwijl je over zoveel hiphop-kennis beschikt en min of meer Jezus bent als het op hiphop aankomt - wij zijn schapen en jij bent onze herder, leid ons de weg naar het goede hiphop leven!

Ik zeg "wat?!".

R&P doet zijn best om elk hip-hop album dat ook maar als poppy en mainstream beschouwd kan worden de hemel in te prijzen. De reden hiervoor is duidelijk dat hij in de ontkenningsfase zit wat betreft het feit dat hij eigenlijk de grootste backbacker van musicmeter is. Diep in zijn hart weet hij dit, maar omdat hij bang is dat andere mensen het zullen merken doet hij dit. True story.

Daarnaast weet iedereen dat koning phong de jezus van de hip-hop is. Maarja, nadat hij verschillende keren uit de dood is opgestaan lijkt hij niet meer terug te komen...

avatar van UmindC
Koning Phong gaan we nog wel een keer terug zien hoop ik, hilarisch die vent.

avatar van Jordyp
Postief verrast, vooral een zeer vermakelijk album. Soms mij iets te poppy, zoals French Inhale, maar de relaxte sfeer rond dit album maakt dat helemaal goed.

avatar van Dylano11
Chill album

avatar van MAS
MAS
Opzich bevalt deze me wel maar ik krijg toch het gevoel dat er meer in had gezeten.

avatar van KILLERBEE99
Dit klinkt toch wel erg lekker!

avatar van thgryda
Ik ga deze toch maar skippen...

avatar van j.b.b.l
Snoop en Wiz zijn samen een vermakelijke duo.Het gaat over één onderwerp maar door de producties blijft het leuk.

3.5*

avatar van Rhythm & Poetry
Een verfilming over het leven van twee studenten, gespeeld door rappers die voornamelijk wiet roken en daardoor in de problemen raken. Nee, deze recensie gaat niet over (het vervolg op) de cultklassieker How High van Method Man en Redman, maar over het nieuwste project van Snoop Dogg en Wiz Khalifa: Mac + Devin Go to High School. Samen hebben ze de handen ineengeslagen voor een film en de bijbehorende soundtrack. Voor de film is nog geen releasedatum geprikt, maar de score is alvast verkrijgbaar. Altijd handig.

Lees mijn recensie hier verder...

avatar van MAS
MAS
Leuke recensie R&P!

avatar van He$$el_01
Het grootste gedeelte van dit album is gewoon saai, maar Young, Wild & Free is echt te chill.

PriestMaiden
Ze zijn beide wel goed.