menu

Fell Voices - Untitled (2010)

mijn stem
4,38 (4)
4 stemmen

Verenigde Staten
Metal
Label: Gilead

  1. Untitled (22:05)
  2. Untitled (19:06)
totale tijdsduur: 41:11
zoeken in:
khonnor
atmosferische Black Metal is een beetje een hype tegenwoordig. best bizar voor een genre dat vrij extreem te noemen is.

deze "fell voices" is samen met "ash borer" (waarmee ze in 2010 een split lp hebben opgenomen) één van de beste exploten hiervan. denk donderende basdrums, snerpende tremelo riffs, diep in de mix verzonken bas en vocals (van diepe grunts tot ijzig gekrijs) en hier en daar een rustpuntje. "fell voices" onderscheidt zich van de vele genregenoten dankzij hun uitgekiende en afwisselende composities (met invloeden uit doom en zelfs crust-punk en hardcore) en geweldige instrumentbeheersing. hier en daar wrdt al gewag gemaakt van de "godspeed you black emperor" van de black metal; gezien hun lange composities en filmisch geluid is dit imho geen greintje overdreven.

conclusie: dit is een klasse black metal plaat die mits de juiste aandacht wel eens weerklank zou kunnen vinden buiten het besloten black metal wereldje. voer voor de breeddenkende postrock en postmetal fanaat

Gast
geplaatst: vandaag om 12:17 uur

geplaatst: vandaag om 12:17 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.