Loops of Your Heart - And Never Ending Nights (2012)

Zweden

5. Cries
  6. Lost in the Mirror
  7. At the Boards
Poa
Alex Willner is druk bezig de laatste tijd. Dit zou wat meer richting krautrock moeten gaan dan zijn minimaltechno onder alias The Field. Ik ben nieuwsgierig.

tuktak
Neukölln is al luisterbaar, klinkt interressant

avatar van luc011190
Sowieso: Magazine Wát een label. Perfecte dansmuziek, prachtige hoezen.

avatar van titan
titan (crew)
Wat Alex Willner onder de naam The Field uitbrengt is al niet verkeerd, maar dit mag er ook zeker zijn! Dit album biedt prachtige ambient doorspekt met flarden krautrock. Aanrader!

avatar van Kuk
Kuk
Heb deze toch wel behoorlijk wat sneller weggelegd dan de laatste van The Field. Weet niet exact waar dat aan lag, wellicht op korte termijn nog eens voor gaan zitten.

avatar van GrafGantz
Poa schreef:
Alex Willner

titan schreef:
Alex Willner

't is Axel

avatar van sander.
Waanzinnig warm album. Ik begreep dat hij alleen analoge synthesizers heeft gebruikt, en dat klinkt verdomd goed door. Ik luister het graag onderweg. Loops met genoeg diepte om in op te gaan.