The Ting Tings - Sounds from Nowheresville (2012)

Label: Columbia

1. Silence (3:46)
  2. Hit Me Down Sonny (2:51)
  3. Hang It Up (3:10)
  4. Give It Back (3:34)
  5. Guggenheim (3:56)
  6. Soul Killing (3:16)
  7. One by One (3:44)
  8. Day to Day (3:38)
  9. Help (3:08)
  10. In Your Life (2:57)
  11. Silence [Bag Raiders Remix] * (4:21)
  12. Hang It Up [Inertia Remix] * (3:58)
  13. Give It Back [Demo] * (4:24)
  14. Hang It Up [Abacus & Vargas "Predator" Remix] * (3:36)
  15. Hands * (3:20)
  16. Guggenheim [Got It Right Mix] * (4:14)
  17. Hang It Up [Shook Remix] * (4:38)
  18. Ain't Got Shit * (4:01)
  19. Hang It Up [CKB Remix] * (5:57)
avatar van tsjong
Het album is blijkbaar gelekt. Tenminste dat is wat ik overal lees.

avatar van midnight boom
Klopt, heb hem nu net opstaan.

avatar van nognooit
Een 128 kbps versie is gelekt, dus niet echt interessant om te beluisteren, wat mij betreft.

avatar van Poepgezicht
Ik zou nog even verder zoeken als ik jou was.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Hang It Up video toegevoegd

avatar van AOVV
1,0
Die videoclip komt regelmatig voorbij op TMF, en pik ik soms op net voor de uitzending van South Park. Ik weet nog niet goed wat te denken van het nummer, geweldig vind ik het in ieder geval niet. Slecht ook niet.

avatar van Poepgezicht
Ik snap niet dat Hang It Up als single is gekozen. Er staan veel betere nummers op, de single is zo'n schreeuwerig nummer, echt één van de mindere nummers op het album naar mijn mening.

avatar van Arrie
AOVV schreef:

TMF bestaat toch niet meer?

Arrie schreef:

TMF bestaat toch niet meer?

Het is denk ik een Belg, denk dat het daarmee te maken heeft. Die hebben niet dezelfde zenders.

avatar van lennon
Ik vond het 1e album nog wel aardig. De nieuwe single doet me niet echt uitnodigen om dit album te gaan proberen. Zit ik fout?

avatar van Gloeilamp
Ik vind de eerste single juist wel leuk. Verder nog niets van het album gehoord, vandaag maar een gaan doen.

avatar van Gloeilamp
Net voor het eerst beluisterd en het valt toch flink tegen, het kabbelt een beetje voort zonder echte uitschieters. Op We Started Nothing was dat wel anders. Een knaller als That's Not My Name is op dit nieuwe album bijvoorbeeld nergens te bekennen.

Soul Killing is het enige nummer wat er voor mij uitspringt.

Een flinke tegenvaller...

avatar van willymeuf
Via Luisterpaal kennis gemaakt met deze muziek. Ik ken geen eerdere albums van The Ting Tings, dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal. Ik vind het een vrij goed album! Het is geen plaat die je over een jaar nog elke week opzet, maar toch een vrij aardige plaat. Ik geef het een 3,5*

Het eerste album was ik onmiddellijk mee weg. De nummers die ik uit dit album al gehoord heb, doen me niet zoveel meer. Ik zal hem ooit wel een keer afgeprijsd kopen, maar heb niet het gevoel dat de plaat nu onmiddellijk moet hebben zoals met bepaalde andere albums.

avatar van evil23
4 jaar na het sterke debuut We Started Nothing zijn The Ting Tings weer terug aan het muziekfront. Op één van de leukste singles van het afgelopen kalenderjaar Hang It Up was al te horen dat het wel goed zou komen met de nieuwe plaat Sounds From Nowheresville. Op deze catchy cd wisselt het hippe duo J De Martino en Katie white regelmatig van muzikale stijlen: pop, rock, electro, en rap alle tracks op SFNV toveren een glimlach op je gezicht. De wat meer experimentelere sound metamorfose van The Ting Tings heeft het bandje goed gedaan. Om na het uitstekende ontvangen album WSN met zo´n geslaagde opvolger terug te keren dat is een ontzettend knappe prestatie.

avatar van Bijdevaate11
Give it back heeft wel iets weg van That's not my name van de eerste CD, ik vind het wel een aardig album, luistert lekker makkelijk weg.

dVTB
Album gehoord. Niet slecht, maar ook zeker niet bijzonder. Ik vind een speelduur van 34 minuten trouwens ook erg mager. Al met al niet bijzonder genoeg om met hoge cijfers te gaan smijten. Ik kom tot 2,5 sterren.

avatar van erwinz
Niet zo aanstekelijk als het bijna onweerstaanbare debuut, maar als je er eenmaal aan gewend bent is het wel weer erg goed.

Lees mijn volledige recensie op: De krenten uit de pop: The Ting Tings - Sounds From Nowheresville - dekrentenuitdepop.blogspot.com

Erwin

avatar van blur8
Het gebrek aan duidelijke keuzes, is denk ik de oorzaak, waarom dit album niet van de grond los komt.
Punk of HipHop, Pop of Synti.
In elke song is in de eerste luisterbeurt (bij mij) al ergernis.
Bij herhaling wordt die niet weggenomen.
Ik ben helaas afgehaakt... jammer.

avatar van nuf
nuf
Zelden iets slechts als dit gehoord zeg... geen cijfer waardig.

avatar van AOVV
1,0
Dit is inderdaad een bijzonder zwak album. Waarom ik 'm toch een kans heb gegeven? Wel, ik vond de single 'Hang It Up' best meevallen, en het debuut vond ik ook niet slecht, zeker niet, met enkele heerlijke zomerse deuntjes. Maar dit klinkt helemaal nergens naar, eerlijk gezegd. Zwak, ongeïnspireerd materiaal van het tweetal. Teleurstellend.

1 ster, en dan nog vooral voor 'Hang It Up'.

avatar van Thomas91
Ik had eigenlijk al niet veel verwacht na hun vorige album. Daar stonden een paar heerlijke nummers op die de andere matige helft verbloemden. Hier staan die nummers er niet op blijft vrij middelmatige popmuziek die nergens uitblinkt, maar eerder uitschieters naar beneden heeft. Het klinkt niet echt, het is niet pakkend, niet mooi of meeslepend. Het zegt misschien al wat dat het me drie luisterbeurten kostte om tot het einde te komen, terwijl dit nou niet echt de meest moeilijke muziek is.

avatar van Madjack71
Een mix van idd. middelmatige popmuziek, die mij ook aan een Gwen Stefani doet denken en anderzijds wat creatieve nummers. Juist doordat ze hun muziek niet volstoppen met ditjes en datjes en helemaal dichtsmeren, komen andere instrumenten beter naar voren. Maar nu is het soms vlees noch vis. Dan kun je dit toch beter overlaten aan een duo als The White Stripes.

avatar van Bartjeking
Een slap niemendalletje dat het misschien goed doet in plaatsjes als Nowheresville. Ik ze misschien nog wel incidenteel een singeltje in de charts belanden, maar een heel album is toch wel teveel van het goede voor dit duo. Vond ik ook van hun debuutalbum, dus wat dat betreft geen verrassingen op 'Sounds from Nowheresville'.

avatar van Booyo
Paar geinige nummers om af en toe te luisteren (met name Silence en Soul Killing), maar als geheel niet uit te houden. Begint ok, maar richting het einde is het knap waardeloos.

Ik geef grif toe, dit is inderdaad minder als het debuut dat uitsprong door zijn leuke refreienen en het plezier dat je er duidelijk inhoorde. Maar toch blijf ik dit toch ook wel leuk vinden, ook al zitten er een paar miskleuntjes in. Het blijft leuk om Katie white bezig te horen en haar te horen experimenteren, toch beter als steeds zichzelf te herhalen. Volgende keer beter beter zou ik zeggen.