Sean Paul - Tomahawk Technique (2012)

Jamaica
Reggae
Label: Atlantic

1. Got 2 Luv U (3:16)

met Alexis Jordan

2. She Doesn't Mind (3:47)
  3. Body (4:10)
  4. What I Want (3:57)
  5. Won't Stop (Turn Me Out) (4:14)
  6. Dream Girl (3:54)
  7. Hold On (4:07)
  8. How Deep Is Your Love (3:20)

met Kelly Rowland

9. Put It on You (3:35)
  10. Roll Wid di Don (3:41)
  11. Touch the Sky (3:52)

met DJ Ammo

12. Wedding Crashers (3:01)

met Future Fambo

13. Standing There * (3:06)

met Zia Benjamin

14. Dream Girl [Remix] * (3:55)

met Iecca

15. SP's Dutty Rock Decade Megamix * (9:59)
  16. Waya Waya * (2:29)

met Tal

17. My Life * (3:02)

met Wayne Marshall

magic spells
Hier kan je echt alleen maar om lachen...

avatar van NewYorkCityLight
Ik vind de hoes wel iets hebben. Het duet met Alexis Jordan vind ik wel leuk, en She Doesn't Mind is ook wel OK. Misschien dat ik deze ga proberen.

avatar van He$$el_01
De beste reactie bij dat filmpje van Got 2 Luv U

''Language : Sean Paulish''

avatar van Oldground
Haha ik wilde dat net zeggen, ik kan er bijna nooit iets van maken. Misschien is dat ook wel beter...

avatar van Jordyp
Sean Paul flikt het toch weer, Got 2 Luv U doet het fantastisch in de hitlijsten en ook She Doesn't Mind is goed op weg. Je kan geen radio zender aanzetten of Sean Paul komt voorbij.

Hold On is de volgende single en er staan nog zat andere hitgevoelige nummers op het album. Voorlopig is die nog wel op de radio te horen en ik zal het niet erg vinden tussen de zoveelste jaren 90 rock nummer

avatar van Style.Girl
Heb helemaal niks met Sean Paul, maar zijn album al een paar keer geluistert en toch erg fijn Vooral de eerste 2 nummers zijn erg leuk. Mijn beoordeling volgt.

avatar van Style.Girl
Nou 9 jaar later, mijn beoordeling haha. Nogmaals het album geluisterd om te kijken of ik het wel helemaal kende. Het is minder dan ik hiervoor dacht, maar het album heeft wel dansbare en aanstekelijke nummers. Geen één nummer is echt slecht, maar Got 2 Luv U, She Doesn't Mind (nog altijd mijn favoriet) en How Deep Is Your Love springen er wel bovenuit.

Put It On You en Wedding Crashers vind ik de minste nummers.