Dr. Kerans schreef:
mmmmmm.... Ik heb de liedjes bijna allemaal gehoord buiten een, en ik moet zeggen dat het niet echt goed is.
Het lijkt wel een demo versie van de eerste plaat (Ik hoop dat het een demo versie was).
En geloof mij ik ben echt een grote fan van de eerste plaat.
Je geeft Lovetune for Vaccum 5* en een plek in je top 10 en deze geef je een 0,5?
Ze heeft voor een meer avant industrial vibe, dat me soms doet denken aan Einsturzende Neubauten of zelfs Laibach, gekozen maar de breekbare sfeer van de eerste is ook nog steeds aanwezig in een aantal nummers. Dan kan je de electronic wel niks vinden maar het album ligt in het verlengde van Lovetune, ik vind het een logisch vervolg zelfs. Dus misschien de teleurstelling opzij schuiven en dan nog is naar Narrow luisteren? 0,5 kan niet als je de eerste goed vind.
Nou is de vergelijking al vaker gemaakt maar op Vater klink Anja echt als Nico (die van de eerste Velvet Underground).
Ik ben iig geïntrigeerd door Narrow (wat volgens mij gewoon onder albums hoort ipv EP's ) al was de eerste luisterbeurt wel even wenkbrauwen fronzen bij Deathmental en Big Hand Nails Down