3JS - 4 Elementen (2012)

Label: Artist & Company

1. Zweven Naar het Licht (3:33)
  2. De Weg (3:59)
  3. We Denderen Door (4:12)
  4. 4 Elementen (4:00)
  5. Godvergeten (3:53)
  6. Kom Terug (3:58)
  7. Wat een Avond (3:42)
  8. Geef Mij een Naam (3:58)
  9. Zwerversleven (4:38)
  10. Jouw Woorden (4:18)
  11. Voor Eens en Altijd (3:15)
  12. Recht Uit Mijn Hart (6:06)
  13. Bij Hoog en Laag (3:31)
  14. Morgen (1:56)
avatar van Lontanovicolo
Vind de nummers leuk, echt 3js. Heb wel het gevoel dat ze een nieuw geluid zochten denk dat ze daarom op John Ewbank zijn uitgekomen.

Ikzelf heb niets met Ewbank (lees Borsato) en naar mijn mening is het bombastisch produceren met koortjes, strijkers etc, etc. niet passend bij de 3js.
Ben wel blij dat die "eeuwig REM" mandoline een beetje naar de achtergrond is verdrongen.

groet
Lontanovicolo

avatar van dynamo d
Jaap Kwakman kan steengoed zingen en bewijst dat ook weer op 4 Elementen. Mooie teksten en zang. Ik heb alle albums van de 3JS omdat het zo lekker Nederlands is en daar is niks mis mee. Godvergeten vind ik een zeer mooi nummer. Verder zijn mijn favoriete nummers van dit album Zwerversleven en Recht uit mijn Hart. Vooral de laatste delen van deze nummers zijn erg mooi.

rodneyVL
Af en toe vraag je je af of Nick, Simon en Jan uit hetzelfde dorp komen als deze drie meneren. Helemaal niet zich interesserend in Volendam, noch in simpele Nederlandse muziek, noch in Tros programma's, noch in Mega Piratenfestivalletjes, spreek ik mij uit en ik zeg; 3Js flikt 't m weer en raakt mijn ziel. Heel mooi en qua arrangementen hoogstaand.

avatar van Juul1998B
Grappig genoeg is mijn muzieksmaak hier begonnen. Evengoed als vroeger vind ik het niet meer maar ik kan hier i.t.t. Jan Smit etc nog steeds goed naar luisteren
Bij Hoog en Laag en De weg blijven prachtige nummers!
Jammer dat ze toch weggezet worden als rommel.

avatar van Juul1998B
pureshores
Jij stiekem ook fan?

avatar van pureshores
Juul1998B schreef:
pureshores
Jij stiekem ook fan?

Nee ik dender liever door met Normaal

dynamo d schreef:

Jan dulles dus