Herman Brood & His Wild Romance - Live at Rockpalast 1978 + 1990 (2012)

Label: MIG

1. Hit (1:19)
  2. Pourin' It All Out (2:01)
  3. Too Slow (2:48)
  4. Street (2:13)
  5. Still Believe (2:57)
  6. Rock 'N' Roll Junkie (2:30)
  7. Lost (3:00)
  8. Waiting for My Man (2:59)
  9. Back in Your Love (1:43)
  10. Saturday Night (2:49)
  11. Doreen (1:36)
  12. Doin' It (2:25)
  13. Dope Sucks / Hot Talk (4:03)
  14. Turn It On (2:23)
  15. One More Dose (3:16)
  16. Speedo (0:56)
  17. Phony (3:00)
  18. Pop (3:31)
  19. True Fine Mama (1:21)
  20. Prisoners (1:41)
  21. Skid Row (2:23)
  22. Never Enough (2:42)
  23. Last Mile (3:21)
  24. Can't Stand It (3:10)
  25. Blue Ice Moon (2:58)
  26. Will You Still Love Me Tomorrow (2:41)
  27. It Ain't a Gun (4:45)
  28. Cracking' Up (4:06)
  29. It's You (3:18)
  30. Home (2:44)
  31. Beefin' It Up (4:11)
  32. Dope Sucks (2:02)
  33. The Talkin' (3:10)
  34. Da Do Run Run (2:17)
  35. Cripple Without You (3:11)
  36. Rock 'N' Roll Junkie (2:39)
  37. What Becomes of the Broken Hearted (3:20)
  38. Heatwave (2:50)
  39. Cut Me Loose (3:21)
  40. Something Else (2:33)
  41. Legal in Amsterdam (3:40)
  42. Hit (3:18)
avatar van Bartjeking
Dit moet nog wel in het Guinnes book of records staan van langste optredens allertijden; maar liefst 12 jaar! Wat speed allemaal kan doen voor een mens. Toen ik zag dat Doreen op de tracklist stond hoefde ik de rest al niet meer te zien, dan zit het wel goed.

avatar van dr. benway
Tweede track moet zijn "Pourin' it all out`.

avatar van Dungeon
@dr. benway. Scherp opgemerkt. Ik heb even een correctie ingediend.

Plaat staat op mn verlangslijstje...

avatar van iggy
Ik heb dit dus op dvd. Een echte aanrader als je het mij vraagt.
Mag ik dan ook stemmen?
Heb het stiekem toch al gedaan ha.

4 gram speed voor deze echte Herman.

avatar van ricardo
Op dvd zal het wel helemaal super zijn denk ik.

Ik moet het doen met de dubbel cd, maar dan krijg je ook echt geweldige muziek te horen.

Dit is denk ik wel mijn favo herman brood cd, heb deze nog liever zelfs dan cha cha zijn beroemde live album.

Nieuwstad
Eerste helft (uit 78 dus) is erg gaaf. Als klinken sommige bootlegs uit 77 nog geinspireerder.

avatar van bikkel2
Ik heb ook de dvd nog ergens, en het is vooral de ''78'' opname die nog altijd veel los maakt.
De allerbeste Wild Romance line-up met naast Herman, Lademacher, Meerman en Cavalli.
Energie, groovy, speedy en strak.
Niet alle nummers zijn even sterk natuurlijk. Het zit soms tegen afraffelen aan en klinken wat simpel, maar die zijn echt in de minderheid. Verder een topshow. Rock op zijn best.

De ''90'' show is wat lauwer. Brood en de inmiddels vernieuwde Romance doen degelijk hun ding, maar het steekt wat schrilletjes af in vergelijking met de '' 78'' registratie.

avatar van iggy
Ik ben het helemaal eens met Niewstad en Bikkel.

Nieuwstad
Dat afgeraffelde begon hier al een beetje. Daarom moet je eigenlijk nog iets oudere opnames hebben

avatar van Brutus
ik vind het optreden uit 1978 beter dan dat van 1990. Hier staan wat mij betreft ook zijn betere nummers op.

avatar van rider on the storm
Zweterig, hitsig, puntig … wat een heerlijke live registratie. Ik sta weer in een klein zweterig zaaltje te genieten van hitsige en puntige rock ‘n roll gespeeld door een band in topvorm …