Daniel Powter - DP (2005)

Alternatieve titel: Daniel Powter

Canada
Label: Warner Bros.

1. Love You Lately * (3:00)
  2. Song 6 (3:30)
  3. Free Loop (3:48)
  4. Bad Day (3:54)
  5. Suspect (3:57)
  6. Lie to Me (3:25)
  7. Jimmy Gets High (3:41)
  8. Styrofoam (3:34)
  9. Hollywood (3:35)
  10. Lost on the Stoop (4:10)
  11. Give Me Life (3:34)
Goede zanger en maakt goede nummers. Helaas is het album wat te kort om een echte indruk van dit talent te krijgen. Hou het op 3,5 ster.

Dat meisje dat rondloopt in die Bad Day clip van hem, komt me bekend voor..iemand? Nummer zelf is niet echt aan mij besteedt.

Bloompje schreef:

Kan best kloppen. Ze heet Samaire Armstrong is geboren in Japan en had onder meer gastrollen in de series O.C, ER en The X Files. Ze speelde ook in films o.a. in Not Another teen Movie en DarkWolf.

Ik heb toch wel zo'n gruwelijke schijthekel aan dat Bad Day. Gatverdamme wat een slijmnummer.

Ik vind t wel 1 van de betere nummers op dit moment van de hitlijsten

Ugh...

Mja, voor de rest is het ook alleen maar Owner Of A Lonely Heart, I'm Talking To You en Everlasting Love wat de klok slaat...

avatar van Conway Twitty
staat speed of sound er niet meer in?

Ja, die was ik (en nog wat anderen) vergeten. De playlist is hetzelfde, alleen shufflen ze hem elke dag wat anders.

Keizerstad FM, kan iemand er een bom op gooien?

avatar van Yak
Yak
Slowchat verwijderd.

avatar van vanh
Een beetje makkelijke muziek. Hou er niet zo van. Alle nummers klinken alsof je ze al kent....

avatar van PsychoBoyJack

Komt wel 5 keer per dag op mn werkplek voorbij. Echt afschuwelijk.

wacht maar tot dat je de nieuwe single hebt gehoord.......!

avatar van Music4ever

Komt wel 5 keer per dag op mn werkplek voorbij. Echt afschuwelijk.

Ben ik het helemaal met je eens.
Dan ben ik trouwens benieuwd wat de nieuwe single is................
Bad Day belooft niet veel goeds.

avatar van avdj

Komt wel 5 keer per dag op mn werkplek voorbij. Echt afschuwelijk.

Dat had ik dus ook op m'n werk, een maand lang, elk uur werd Bad Day gedraaid. Echt doodmoe werd ik ervan.

Jeps, dit zijn echt nummers die leuk zijn maar dan niet te vaak moet horen - geldt ook voor nieuwe single. Gewoon leuk voor een paar weken maar dan gaat het echt vervelen.

Music4ever schreef:

Ben ik het helemaal met je eens.
Dan ben ik trouwens benieuwd wat de nieuwe single is................
Bad Day belooft niet veel goeds.

Jimmy gets high is de nieuwe van DP

maar waarom die muts de hele tijd!?

avatar van John Doe
Populair (zogenaamd cool) lopen doen, sluit aan bij zoeen titel als ''DP''. En het werkt ook nog voor z'n succes. Een vriend van mij ging ter experimentering éénmaal voor de ingang van de universiteit staan op een beetje een introverte manier. De volgende dag nam hij een muts mee naar school om de hypothese te testen dat dit positieve reacties zal ontlokken. Een aantal vreemden hebben hem toen benaderd, onder andere iemand die om vroeg of hij misschien een sigaret had

*edit Ik heb nog geen muziek gehoord, of een clip gezien van de 'beste' man

avatar van starbright boy
Ik vind dat hitje stiekem best leuk.

John Doe schreef:

haha geweldig! goed experiment.
tsja het helpt dus wel blijkbaar. maar ik vind het maar 'makkelijk' om een muts op te doen. een hip kapsel is veel gaver natuurlijk. en bovendien is een muts onverzorgd.

avatar van The Scientist
Pitbull schreef:

Hou jij het nog een paar weken uit jij kan wel heel veel hebben, ik had het na de 5e keer ofzo al wel gehad

avatar van vanh
Die muts heeft ie zeker tot over zijn oren? Hoop ik tenminste aangezien hij de nummers nog vaker moet horen dan wij......succes!!

Ja, heb je misschien wel gelijk in (wat wil je ook met zo'n naam, dan heb je altijd gelijk), maar de clip was ook nog wel grappig voor eventjes. En bij dit nummer is het ook al een stuk minder, ik was eerst blij dat hij regelmatig voorbij kwam op de radio maar heb het nu ook al weer gehad en dan staat 'ie volgens mij nog niet eens in de hitlijsten dus zal alleen maar meer worden.

Er zit echt totaal geen afwisseling in de complete tekst van hoge Jimmy. Heb dan ook totaal geen zin om het hele album te beluisteren.
Sorry voor mijn wellicht verziekte geest, maar dp heeft meerdere betekenissen en vind het dan ook niet echt een goede keuze.

avatar van Jordy
Wat een armoedig gesampled clapje in die nieuwe single

avatar van swoon
zelden twee zo'n irritante liedjes gehoord als bad day en jimmy gets high dus ga deze cd in geen geval kopen.

The Scientist schreef:

Mee eens, in het begin was dit een leuk nummer, totdat je het elk uur wel 2 tot 3 keer voorbij hoort komen op de radio en dat dan de hele dag door en dan een aantal weken (in mijn geval een paar maanden).... Dan is Bad Day van Daniel Powter echt niet leuk meer.

Overigens heb ik zijn cd beluisterd. Hij kan het beter alleen bij Bad Day houden, want zijn CD is muzikaal gezien niet echt geweldig. Het houdt de aandacht niet vast en na verloop van tijd is de neiging om de cd speler uit te zetten is groot.

Ik vind free loop zwaar goed, het bouwt zo lekker op, met een ontzettende qlimax dat je cd speler harder zet en voluit mee zingt, we can do the one night stand! misschien omdat ik hier wel een oortje naar heb!

wel ben ik het er mee eens dat veel nummers op elkaar lijken!

bij free loop kan je zo bad day mee zingen!!!

dat vind ik het slechte aan deze cd!

vind alleen free loop goed, de rest is maar zeer matig!

2,5 en een 5 voor free loop!!

Songs lijken idd best wel op elkaar, maar hij is wel goedgekeurd!

lost on the stoop en jimmy gets high vind ik wel goed

Jimmy Gets High is een heel mooi liedje, en Bad Day ook heeft ook nog een wat diepere betekenis voor mij en dat maakt t nummer alleen maar mooier.

Die kan nog meer zagen dan James Blunt