Blue Sky Black Death & Nacho Picasso - Lord of the Fly (2012)

Label: BSBD

1. Rammin' (3:46)
  2. Phantom of the Opera (4:35)
  3. Lost Boys (4:09)

met CENTURY

4. Naked Lunch (6:10)
  5. On a Bitch (3:25)
  6. Tool Man (3:50)
  7. Luca Brasi (3:41)
  8. Tutankhamun (3:55)
  9. Staring at the Sun (4:26)
  10. Fight Bill (3:15)
  11. Tree Tops (3:43)
  12. I'm a Greek God (4:29)
  13. Maintain (4:13)
avatar van maxinator
Waarom is het nu opeens Blue Sky Death & Nacho Picasso?

avatar van Rhythm & Poetry
Lees mijn recensie hier.

avatar van maxinator
Ik heb hem al gelezen, daarom ben ik de cd gaan luisteren

Harco
maxinator schreef:
Waarom is het nu opeens Blue Sky Death & Nacho Picasso?

Omdat op die andere plaat maar een paar BSBD-producties stonden.

avatar van MAS
MAS
Deze samenwerking verwacht je niet meteen van BSBD maar het heeft geniaal uitgepakt!

avatar van Jordyp
Het lijkt in te zijn, sloom rappen, mij maak je er iig niet gelukkig mee. Met gebrek aan (betere) nieuwe albums dit album toch een kans gegeven. Dit album kan mij echter zelden boeien door de slome, zelfs wat nonchalante, manier van rappen van Nacho Picasso. Een album dat ik niet vaak meer zal opzetten, ondanks de heerlijke (ook wat slome) producties.

Rene1979
Beetje apart album maar wel goed.

avatar van Delars
Leuk album.

avatar van alexander-r
Ik luister het niet echt als een HipHop album, meer als een soort opzichzelfstaand genre. Het eerste album heeft me nooit kunnen pakken, maar na deze een paar keer te beluisteren heeft het me gepakt.

Nacho Picasso is een persoon waarvan ik denk dat elke backpackert hem zou willen zijn. Eigenwijs, stijlvol, onbegrijpelijk en totaal niet voor iedereen weggelegd. Het mooie van deze muziek is dat je van de tekst niks wijzer word, terwijl je er wel je eigen verhaal aan vast kan maken. Iets wat volgens mij vooral de verdienste is van BSBD, die dit sfeertrucje feilloos overdoen van het vorig jaar uitgekomen Noir.

Het album staat gevuld met fijne, creatieve tracks; Phantom of the Opera, Fight Bill (die drums zijn geniaal!), Staring at the Sun en Maintain zijn de uitschieters voor mij. Jammer genoeg staan er wel wat inspiratieloze nummers op zoals Tutankhamun en Luca Brasi.

Een dikke voldoende van mijn kant en waarschijnlijk AOTY

avatar van Elohim
Exalted | Blue Sky Black Death and Nacho Picasso - nachopicasso.bandcamp.com is uit, ben te lui om het te gaan toevoegen. Ook omdat ik het gewoon echt niks vind...

avatar van MAS
MAS
Exalted is tof! Ligt in het verlengde van For The Glory en Lord Of Fly. Ik ben ook te lui om het te gaan toevoegen.

avatar van Rhythm & Poetry
Album staat in de wachtrij.

avatar van alexander-r
Binnenkort, eindelijk, fysiek te halen! Hoewel als je 150 dollar en 45 verzendkosten wil betalen dan kan je nu al een van de tien testpersen krijgen