Hank Williams III - Long Gone Daddy (2012)

Country / Rock

met Joey Allcorn

9. What They Want Me to Be
  10. If the Shoe Fits [Shuffle Mix]
avatar van Dexter
Weer een nieuwe van Hank?

Zijn countryplaten zijn er altijd om rekening mee gehouden te worden.

avatar van frolunda
Komt uit op curb ,zal wel weer restmateriaal zijn................even opgezocht en inderdaad outtakes van zijn eerste 2 albums,gelukkig geen herrie dan

avatar van Dexter
Hank heeft inderdaad veel problemen gehad met Curb, dus dit zal door hem niet goed genoeg bevonden zijn. Misschien toch wel interessant, omdat de helft van het materiaal dat Curb niet uit wou brengen, ook erg beneden de maat was.

Dit zal wel een rustige country plaat zijn.

avatar van Amicus
Vraagje, het werk van zijn opa ken ik erg goed, het werk van zijn vader heb ik wel eens wat van geluisterd, maar was niet echt mijn ding, in welk contest staan de nummers van kleinzoon eigelijk ?

avatar van frolunda
Deze plaat komt samen met zijn eerste cd "risin outlaw" nog het dichtst in de buurt van het werk van zijn opa.

avatar van frolunda
The Wind Blew Cold behoort toch wel tot zijn allerbeste nummers.