eazyfan schreef:
Ik heb dit album gisteren voor de eerste keer geluistert, het liet een mooie en positieve indruk achter maar wist me niet echt te boeien. Het is fantastische muziek om bij weg te dromen met je ogen gesloten, maar naar mijn mening soms ietwat te simpel
Ach ja, ik had eigenlijk al een beetje verwacht dat je het niet zo heel veel aan zou vinden gezien hier (helaas) meer mensen niet van houden, dan wel van houden. En hiphop (en bij jou inmiddels ook soul en jazz) en deze muziek is een wereld van verschil. De overgang van de genres is erg groot. Maar ik weet niet of je hem met koptelefoon hebt beluistert (niet dat dat nu nog uitmaakt), maar dan hoor je een stuk beter hoe perfect dit gedetailleerd is, ook in de achtergrond zijn oneindig mooie drones te vinden.
eazyfan schreef:
ofwel kan ik het me verkeerd herrineren ofwel wordt eenzelfde deun constant herhaalt met variatie op de achtergrond?
Zoiets ja, maar dat maakt de plaat voor mij alleen maar beter.
eazyfan schreef:
De tracks duren mooi lang maar de algemene Elektronische sound bezorgt me hoofdpijn, niet qua kwaliteit, zeker en vast niet want het klonk mooi, maar na elke track moest ik toch eventjes bekomen, ik kreeg echt hoofdpijn en last van druk in me hoofd. Sorry als dit slecht overkomt, is niet zo bedoelt, maar gebeurde wel degelijk bij dit album, algemeen gezien wel een erg relaxed album om van te genieten als je een aspirientje vooraf inneemt (ga ik ook echt doen).
Haha, vind dit wel een grappige kijk op het album van je

. Ik zelf moet ook een beetje bijkomen bij elk nummer omdat je elke keer een hele bak geluid (om het zo maar even grof te noemen) over je heen krijgt. Maar ook dat vind ik er fantastisch aan. Je geniet uiterst van een track, eventjes een pauze en dan begint het volgende nummer weer om opnieuw op dezelfde manier te genieten.
eazyfan schreef:mis gewoon de gepaste variatie vind ik, saai wordt het nooit vind ik, maar echt boeien ook maar zelden. Ik zie nog wat komt, alvast bedankt MJ

Gezien je geen electronic-liefhebber bent (lijkt me), is het logisch dat je het misschien wat eentonig vindt. Maar toch vind ik deze plaat redelijk gevarieerd in kwaliteit. Elk nummer is toch uniek, en dat komt gewoon door Eluvium, die daardoor gewoon mijn favoriete artiest is. Hij is zó uniek. Overigens is niet alles electronic aan deze plaat (neem Taken), maar daar zal ik je verder mee rust laten

. Toch tof dat je deze plaat hebt gecheckt. En als je hem een onvoldoende wil geven, daar heb ik totaal geen problemen mee, natuurlijk. Ik snap het heel goed, als het niks voor jou is.