menu

Cowboy Junkies - The Wilderness (2012)

Alternatieve titel: The Nomad Series Volume 4

mijn stem
4,00 (35)
35 stemmen

Canada
Roots / Rock
Label: Latent

  1. Unanswered Letter (For JB) (5:21)
  2. Idle Tales (4:06)
  3. We Are the Selfish Ones (2:39)
  4. Angels in the Wilderness (4:45)
  5. Damaged from the Start (3:48)
  6. Fairytale (4:23)
  7. Staring Man (4:01)
  8. The Confession of Georgie E (6:00)
  9. I Let Him In (4:13)
  10. Fuck, I Hate the Cold (3:17)
  11. Demons * (3:41)
  12. Girl Behind the Man the Gun * (5:36)
  13. My Boy Burns * (4:46)
  14. Punching Holes Through * (4:29)
  15. Lo * (2:56)
toon 5 bonustracks
totale tijdsduur: 42:33 (1:04:01)
zoeken in:
avatar van borland
4,5
De laatste in deze serie en de kwaliteit is wederom erg hoog. Ik ben al heel lang fan Van Cowboy Junkies maar wat ze met deze serie hebben laten zien zijn enkel hoogtepunten in hun repertoire. Volgens mij zijn ze nu pas echt begonnen. Ik geef ze allemaal 4* maar dat zou best wel eens hoger uit kunnen vallen over een paar maanden.

Cowboy Junkies - latentrecordings.com

Is deze al gelekt? Waar heb jij dit album gehoord, borland?

avatar van borland
4,5
Op soulseek te vinden.

avatar van erwinz
4,0
Iedereen die me anderhalf jaar geleden had verteld dat de Cowboy Junkies in anderhalf jaar tijd vier platen zouden maken die zich kunnen meten met hun beste platen had ik voor gek verklaard.

Nu deel 4 van The Nomad Series in de winkel ligt hebben de Cowboy Junkies het onmogelijke wel gedaan. De vierde is de minst verrassende van het stel, maar wel een hele mooie.

Lees mijn volledige recensie op: De krenten uit de pop: Cowboy Junkies - The Wilderness: The Nomad Series, Volume 4 - dekrentenuitdepop.blogspot.com

Erwin

avatar van Shangri-la
4,0
Prachtig album van de Cowboy Junkies die me qua sfeer een beetje doet denken aan het eveneens prachtige Nighttown van The Walkabouts, van mij mogen ze er wel meer zo maken.

avatar van Broem
4,0
Het voorlopig laatste album van een band die ik het afgelopen jaar heb herontdekt. Ik heb CJ erg lang links laten liggen maar dat blijkt toch wel fikse misvatting te zijn geweest. Wat een constante kwaliteit laten de Canadezen horen op hun werk. Ook deel 4 van de THE Nomad Series laat die subtiele sound en songs horen waar de band m.i. patent op heeft. Machtig mooie productie die alle details op zijn juiste plek laat horen. Nu nog een keer live zien.

4,0
Cowboy Junkies zangeres Margo Timmins zingt hier weer hemels goed op. Zeer goede sound weeral. Alles hoor je hier glashelder op. Mijn eerste kennismaking met CJ was "All That Reckoning ". Een zeer apart sfeertje weten ze daarop weg te zetten en dat hoor ik ook op deze plaat.
Simpelweg genieten maar van dit mooi plaatje.

Gast
geplaatst: vandaag om 22:19 uur

geplaatst: vandaag om 22:19 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.