A Campingflight to Lowlands Paradise Vol. 2 (1994)

Label: [PIAS]

1. Underworld - Dark & Long [Hall's Edit] (4:08)
  2. The Afghan Whigs - Gentlemen (3:54)
  3. The Lemonheads - (My Drug) Buddy (2:52)
  4. Bettie Serveert - Silent Spring (4:50)
  5. dEUS - Morticiachair (4:24)
  6. Biohazard - How It Is (5:41)
  7. Helmet - Unsung (3:57)
  8. Sebadoh - Rebound (2:12)
  9. Rollins Band - Liar (6:35)
  10. Frank Black - Whatever Happened to Pong? (1:35)
  11. Julia P. Hersheimer - Little Thing (3:29)
  12. Gang Starr - Jazz Thing (4:40)
  13. Senser - States of Mind (5:11)
  14. Blur - Jubilee (2:48)
  15. Candle Box - Mothers Dream (4:31)
  16. Heather Nova - Sugar (6:49)
Toch wel het beste Lowlands album voor mij.

avatar van jurado
Waarschijnlijk voor mij de meest legendarische editie van LL.

avatar van hk01
Erg goede CD. Mede hierdoor heb ik Heather Nova leren kennen
en kende ik Julia P. Hersheimer, ooit in het voorprogramma van
Bettie Serveert gezien in Breda

De promotie albums van Lowlands mogen vreemd genoeg wel op de site; misschien wel omdat je er nog best wel wat voor moest betalen, maar de Popronde cd’s zijn al snel na het toevoegen weer verwijderd.
Jammer, gewoon al leuk om te zien wat er uiteindelijk van die Nederlandse acts is geworden.
Zo ben je ook benieuwd naar het vervolg van de Lowland acts, en op dit deel staan eigenlijk geen missers op, iets wat op latere cd’s wel nog al eens het geval was.
Steeds meer acts, dus ook steeds meer cd’s; vervolgens dubbelaars, en daarna zelfs met 3 cd’s.
Steeds meer verlang ik hierdoor naar de festivals van vroeger, zoals het oude Pinkpop.
Gewoon een dag met 10 meer dan uitstekende acts, pauzes om snel wat te eten, en dan weer aan te schuiven voor de volgende redelijk grote naam.
Dat waren nog eens tijden.