Shlohmo - Vacation (Remixes) (2012)

Electronic / Hip-Hop
Label: Friends of Friends

1. The Way You Do [Airhead Remix] (3:50)
  2. Wen Uuu [Salva Remix] (4:28)
  3. Rained the Whole Time [Nicolas Jaar Remix] (5:27)
  4. The Way You Do [D33J Remix] (4:13)
  5. Wen Uuu [Evenings Remix] (3:21)
  6. Wen Uuu [Teebs Remix] (2:56)
avatar van FlyLo
Heb ze net even op YT beluisterd (weliswaar niet echt ideale kwaliteit voor dergelijke muziek) en dan steekt op het eerste gehoor vooral de D33J-remix er bovenuit. De rest kabbelt een beetje voort maar vooral van Teebs had ik veel meer verwacht.

avatar van Dakduivel
Die D33J remix steekt er inderdaad bovenuit maar die van Nicolas Jaar mag er ook zeker zijn. Teebs had misschien wel iets meer met zijn remix mogen doen, maar aan de andere kant vind ik het wel mooi hoe hij op z'n eigen manier een subtiele twist aan Wen Uuu heeft gegeven. De voor hem zo karakteristieke harp/belletjes zijn er weer en dat gaat erg goed samen met de rest van het nummer. De remix van Evenings is de enige die echt overbodige is (imo). Het begint leuk maar wat Evenings er vervolgens mee doet is matig en leidt eigenlijk nergens naartoe. De orginelen worden nergens overtroffen maar dit is toch zeker leuk om te horen.

avatar van Osiris Apis
Ja, die D33J remix is erg aangenaam.