Big K.R.I.T. - 4eva 'n a Day (2012)

Label: Cinematic

1. 8:04 AM (0:31)
  2. Wake Up (2:46)
  3. Yesterday (2:33)
  4. Boobie Miles (3:25)
  5. 4eva 'n a Day (Theme) (3:06)
  6. Me and My Old School (3:50)
  7. 1986 (3:14)
  8. Country Rap Tunes (3:12)
  9. Sky Club (3:19)
  15. Insomnia (4:05)
  16. 5:04 AM (0:28)
  17. The Alarm (2:43)
jjw
Lang niet alle artiesten kunnen me een heel album lang interesseren, maar bij dit album heb ik daar geen enkele moeite mee. In bijna elk nummer zit wel iets wat mijn aandacht vast blijft houden, prima album!

avatar van Booyo
Eerste luisterbeurt vond ik het maar niks, die hele southern stijl in rap laat ik meestal redelijk links liggen. Maar, toch mag ik deze mening bijstellen. Blij dat ik het meerdere kansen heb gegeven, want het is een onwijs relaxed album. Goede, lekker lome, beats, en fijne raps van K.R.I.T. Nummers kennen ook een perfecte lengte, dat het me nergens weet te vervelen. Red Eye is voor mij het hoogtepunt.

avatar van UmindC
Wat een dikke plaat is dit zeg! K.R.I.T. op zijn best. De raps en producties (Insomnia ) zijn van hoog niveau en hij weet me vanaf het begin tot het eind te boeien. Big K.R.I.T. is 1 van mijn favoriete 'nieuwe' artiesten.

avatar van carero
Hoorde laatst iemand zeggen dat deze beter is dan GKMC. Laat het duidelijk zijn, daar ben ik het niet mee eens, maar zie wel een aantal gelijkenissen.

avatar van bennerd
GKMC, als in Good Kid Maad City? Ik verkies dan toch net deze tape, in GKMC moet ik echt zin hebben. Deze kan ik alle dagen wel opleggen.

avatar van Dirruk
Voor de liefhebbers. Hij is vanaf 30 januari op LP te krijgen.

avatar van Silky & Smooth
4eva 'n a Day blijft een dikke anthem!

avatar van bennerd
Zeker! Al is dit toch, van alle tapes sinds K.R.I.T. Wuz Here, de mixtape die ik het minst opleg. Heel consistent, maar weinig echte knallers.

avatar van Silky & Smooth
Mee eens! En toch is 4eva 'n a Day één van mijn meest gedraaide tracks!

avatar van Flipm0de
Ik snap niet dat deze tape zo'n laag gemiddelde heeft - dit is toch zo veel beter dan een 3.5?

Van alles wat Big Krit heeft uigebracht is dit verreweg mijn favoriet en heeft het echt een unieke sfeer die alleen Krit kan neerzetten.

Het is bijna onmogelijk 4 favorieten te selecteren met zoveel prachtige tracks.