Ambrosia - One Eighty (1980)

Label: Warner Bros.

1. Ready (4:27)
  2. Shape I'm In (3:31)
  3. Kamikaze (4:05)
  4. You're the Only Woman (4:22)
  5. Rock N' a Hard Place (4:00)
  6. Livin' on My Own (4:43)
  7. Cryin' in the Rain (4:38)
  8. No Big Deal (4:27)
  9. Biggest Part of Me (5:25)
avatar van dynamo d
Nog geen bericht hierbij? Nou ik dan maar. Vanmiddag naar geluisterd op mp3-speler. Ambrosia is een weinig bekende band in Nederland maar in de USA wel bekend (geweest). One Eighty is een heerlijk Amerikaans rock album. Er staan eigenlijk geen zwakke nummers op. Uitstekende zang, goede gitaren en drums en bovenal songs die het beluisteren waard zijn. Ambrosia vind ik eigenlijk steeds leuker om op te zetten.

avatar van Poeha
You're the Only Woman net voor het eerst gehoord. Dat nummer mag er zeker zijn. Benieuwd of het representatief is voor het album. Heb zo'n vermoeden van niet, maar ik laat me verrassen.