Oliver/Dawson Saxon - Motorbiker (2012)

Label: Angel Air

1. Chemical Romance (4:43)
  2. Motorbiker (3:52)
  3. Whippin Boy (3:34)
  4. No Way Out (4:56)
  5. Just Another Suicide (6:04)
  6. Sinternet (3:52)
  7. Ghost (5:05)
  8. Nevada Beach (4:00)
  9. Screaming Eagles (1:23)
  10. World's Gone Crazy (5:37)
  11. Hell in Helsinki (3:16)
  12. Nursery Crimes (5:31)
avatar van B.Robertson
Hier heb je niets aan; dit album bevat geen memorabele songs. Wel een goede produktie met vette gitaren van ondermeer Graham Oliver, maar nergens echt opwindend. 'Motorbiker' is wel een leuk uptempo nr. en Oliver/Dawson Saxon is nog altijd beter dan Paul Di'Anno and The Phantomz, toch moet ik als verstokte Saxon-fan toegeven dat je hier niets mee mist. 'Screaming Eagles' is nog wel een knap instrumentaaltje. Drummer Nigel Durham, bekend van het 'Destiny' album van Saxon, heeft de band verlaten en de zoon van Oliver is zijn vervanger. Dan heb je Steve Dawson nog als bassist die het rocken op zijn 60e nog niet verleerd is; hij was de eerste van de oude leden die Saxon verliet. Zanger John Ward is weliswaar geen Biff Byford maar brengt het er niet eens zo slecht van af. Haydn Conway vult het gitaartandem aan. Voorganger 'Victim You' ,onder de naam Son of a Bitch, is net wat beter.

avatar van jailhouserocker1
en ook zo origineel en goed bedacht die motoren in de titelsong

avatar van Von Helsing
Klinkt meer als Sleeze Beez dan Saxon. Op zich geen vervelend album maar er zijn betere in omloop om je geld aan uit te geven.