Twisted Sister - Love Is for Suckers (1987)

Label: Atlantic

1. Wake Up (The Sleeping Giant) (4:21)
  2. Hot Love (3:34)
  3. Love Is for Suckers (3:25)
  4. I'm So Hot for You (4:06)
  5. Tonight (3:53)
  6. Me and the Boys (3:52)
  7. One Bad Habit (3:18)
  8. I Want This Night (To Last Forever) (4:20)
  9. You Are All That I Need (4:17)
  10. Yeah Right! (3:13)
avatar van Kondoro0614
Dit album is sowieso de slechtste van de hele groep van Twisted Sister. Een album die me niet kon bekoren met een erg saaie zang van Dee Snider en clichématige in herhaling vallende nummers waar geen vonken meer van af spatten, en dat maakt het einde van Twisted Sister een beetje. Hoewel deze band nog steeds voor bestaat, en ook nog live optredens doet is dit tevens wel hun laatste album, en dan tel ik het kerst album niet mee, die ga ik nu ook niet luisteren.

En dan moet ik toch zeggen dat ik mijn marathon van Twisted Sister niet bepaald geslaagd vond en zijn ze na Slayer toch een band waar ik maar weinig mee kon. Nummers als 'I Wanna Rock' zullen voor altijd in mijn afspeellijst staan aangezien dit een nostalgisch nummer voor mij is maar ook met het album 'Love Is For Suckers' laten ze maar weer eens merken dat ze, na mijn mening veelte gehaast werken en ook al zit er 2 jaar tussen deze en het vorig album, ook dit album kon mij niet verassen en zeker niet vermaken, en daar baal ik van! Toch kent het album drie goeie nummers maar, daar redt hij het niet mee vind ik want de rest was een saaie zit met soms nog wat doorspoelneigingen, en dat doe ik niet aangezien ik alles wel wil horen wat ze te bieden hebben.

Eindstand:

01. Stay Hungry
02. You Can't Stop Rock 'n' Roll
03. Come Out And Play
04. Under the Blade
05. Love Is For Suckers

avatar van Karma_To_Burn
Tja, niet alles is even geslaagd maar ik blijf dit over het algemeen toch wel een ondergewaardeerd album vinden hoor! Wake Up (The Sleeping Giant) & Love is for Suckers zijn toch gewoon heerlijke nummers? Ik ga er spontaan van headbangen en dat lijkt me toch uiterst positief.
Sommige nummers zijn cheesy 80s, beetje zoals ballads van Bon Jovi maar ach.. het is niet echt slecht of zo
3 sterren, omdat dit album echt niet walgelijk is en ik het verwelkom in mijn vinyl collectie.