menu

Flux Pavilion - Lines in Wax (2010)

mijn stem
2,83 (3)
3 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Dance
Label: Circus

  1. Lines in Wax (5:17)
  2. Hold Me Close (4:36)
  3. I Can't Stop (5:03)
  4. Haunt You (5:31)
totale tijdsduur: 20:27
zoeken in:
Grid Gorilla
Flux Pavillion zie ik de laatste meer en meer verschijnen op festival affiche's. Ik kende hem alleen van het iets wat vermakelijke I can't stop maar daar stopte het ook.

Veel enthousiasme heb ik nooit getoond voor dubstep. Er zit hier en daar wel ergens iets vermakelijk tussen maar jammer genoeg nooit iets bijzonders gevonden. En deze EP is al helemaal niet zo bijzonder. I can't stop klinkt voor mij nu deze dagen nogal vrij afgezaagd. Het eerste nummer viel nog wel mee maar was nogal aan de rommelige kant. Het 2de nummer was gewoon pure rommel. En het laatste nummer was het beste, die had nog ergens wat sfeer.

Totaal niets bijzonders.

2/5

avatar van Shinobi
2,0
Ik ga mee met Grid Gorilla. Flux Pavillion is de laatste tijd een veel verschijnende naam en ik kende ze al van het nummer Bass Cannon dat best goed te doen was.

Maar dit album is niet al te bijzonder te noemen. Het eerste nummer met Foreign Beggars is wel oké en I Can't Stop klinkt wel goed.

Maar nergens wordt het echt bijzonder.

2,0 Sterren.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:28 uur

geplaatst: vandaag om 17:28 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.