Craaft - No Tricks Just Kicks (1991)

1 stem

Duitsland
Label: RCA

1. No Promises (4:38)
  2. Nothin' We Can't Take (3:52)
  3. Rocket (4:50)
  4. Coming Home (5:12)
  5. Step Inside (5:07)
  6. Bad Line (5:34)
  7. Day Tripper (3:23)
  8. I Need a Woman (3:54)
  9. Make It to the Top (6:02)
  10. All 'N' Now (3:51)
  11. Hold On (5:29)
  12. Break Out (3:55)
  13. Let Me Love You * (5:37)
  14. Living Today * (4:11)
  15. You Were There (2:18)
avatar van vielip
Tsja, het is niet slecht. Zeker niet. Maar het is toch wel minder dan de 2 voorgangers vind ik. De keyboards zijn wat minder prominent aanwezig. Op zich geen ramp maar daardoor verliezen ze in de totaal sound wel 'iets'. Die toetsen maakten het 'over the top'. En dat hadden ze blijkbaar nodig. Op dit derde album is het allemaal wat meer straight forward qua gitaarwerk. En dat klinkt zoals gezegd nergens slecht. Maar....het gaat het ene oor in en het andere ook net zo snel weer uit. Er staan ook teveel nummers op. Waren het er 10 geweest dan was het denk ik een stuk beter in balans. Jammer want in feite is het een prima band.