Anders Osborne - Black Eye Galaxy (2012)

Zweden
Blues / Rock
Label: Alligator

1. Send Me a Friend (4:18)
  2. Mind of a Junkie (7:29)
  3. Lean on Me / Believe in You (4:10)
  4. When Will I See You Again? (4:54)
  5. Black Tar (4:58)
  6. Black Eye Galaxy (11:16)
  7. Tracking My Roots (4:03)
  8. Louisiana Gold (5:47)
  9. Dancing in the Wind (4:40)
  10. Higher Ground (3:55)
avatar van skinnyvinnie
Zo weinig stemmen voor dit geweldige veelzijdige album, moet niet mogen!

BobbieMarley
Sorry, Skinnyvinnie, ik was nog vergeten te stemmen. Luister al sinds dat ie uit kwam met grote regelmaat naar dit album. Morgen maar eens een korte recensie op mijn blog plaatsen, om mijn enthousiasme voor dit album te laten blijken.

BobbieMarley

avatar van harm1985
Soms ontdek je op de gekste manieren nieuwe muziek. Vandaag zat ik in de tattooshop, mijn artiest had Lukas Nelson opgezet en vervolgens kwam deze (Mind of a Junkie) voorbij in de playlist. Was een aangename verrassing. Op dezelfde wijze Greensky Bluegrass ontdekt met een ijzersterke cover van Time van Pink Floyd.

avatar van harm1985
Een album met twee gezichten. Harde rockers openen het album waarna de titelsong een Grateful Dead achtige vibe heeft en de overgang vormt naar country. Gemiddeld komt het uit op een 4*, met als prijsnummer Mind of a Junkie.

Mssr Renard
Spannende rootsrock met elementen uit de blues en southern rock. Lekker gitaarspel, redelijke (rauwe) zang, spannende songs en een lekker rauwe productie.