menu

Ellen ten Damme - I Am Here (2001)

mijn stem
3,71 (34)
34 stemmen

Nederland
Rock
Label: Mercury

  1. Rain Roses (4:23)
  2. Just Do It (3:37)
  3. Summer Sun (4:41)
  4. Something (4:10)
  5. Gadget (2:54)
  6. Happy (4:26)
  7. Miss You (4:18)
  8. It Ain't Easy (3:45)
  9. From Here We Go (4:43)
  10. In You (3:53)
  11. Save Me (4:10)
  12. It's Alright (5:52)
totale tijdsduur: 50:52
zoeken in:
avatar van FunkStar
3,5
Rock wordt afgewisseld met rustige ballads waar veel gevoel in ligt. Veel sfeer, authentiek geluid, mooie teksten.. De singles Gadget en It Ain't Easy zijn 2 hoogtepunten van het album!

Pieter Paal
Dit is een supergoed album en ieder nummer zit goed in elkaar.
Funk star noemde hierboven al twee hoogtepunten van dit album en daar wil ik ook nog het mooie 'Miss you' aan toevoegen.

avatar van Meara
5,0
Ik vind dit echt een super goed album. En Ellen heeft ook een super stem. Ik heb haar gister live gezien en het was super! Na de show nog met haar op de foto geweest, ze neemt ook nog de tijd voor haar fans. Super mens!

avatar van reptile71
En daar lag ze dan, tussen de dozen vol met cd's: Ellen te Damme. Ik kende haar bij naam, maar meer ook niet. Blijkt ze toch een echte Nederlandse rockbitch te zijn. En dit album is lang niet slecht. Ok, niet echt muziek die ik normaal draai, maar Ellen rocks! En deze cd blijkt ook nog eens moeilijk te vinden. Wat een geluk heb ik weer.

avatar van Hans Brouwer
Pieter Paal schreef:
Funk star noemde hierboven al twee hoogtepunten van dit album en daar wil ik ook nog het mooie 'Miss you' aan toevoegen.
Laat mij zo vrij zijn om "Something Na Na Na" toe te voegen. "I Am Here (2001)" is een perfect rockalbum. Nooit geweten dat Ellen ten Damme zo 'n goede zangeres is. Aanrader!!

Gast
geplaatst: vandaag om 22:02 uur

geplaatst: vandaag om 22:02 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.