Autopsy - Shitfun (1995)

Label: Peaceville

1. Deathmask (2:50)
  2. Humiliate Your Corpse (3:28)
  3. Fuckdog (0:42)
  4. Praise the Children (3:40)
  5. The Birthing (2:12)
  6. Shit Eater (2:33)
  7. Formaldehigh (0:52)
  8. I Sodomize Your Corpse (3:40)
  9. Geek (4:07)
  10. Brain Damage (1:17)
  11. Blood Orgy (3:24)
  12. No More Hate (2:02)
  13. Grave Violators (4:47)
  14. Maim Rape Kill Rape (5:04)
  15. I Shit on Your Grave (0:42)
  16. An End to the Misery (1:13)
  17. The 24 Public Mutilations (3:10)
  18. Bathe in Fire (1:41)
  19. Bowel Ripper (1:12)
  20. Burnt to a Fuck (3:46)
  21. Excremental Ecstasy (3:16)
  22. Slaughterday * (4:02)
  23. Fiend for Blood * (0:38)
  24. Fleshcrawl * (0:42)
  25. Torn from the Womb * (3:06)
  26. Shit Eater * (2:14)
  27. Charred Remains * (3:40)
  28. Death Twitch * (2:17)
  29. Dead * (2:30)
  30. Spinal Extractions * (0:24)
  31. Twisted Mass of Burnt Decay * (2:10)
avatar van Metalhead99
Jaren geleden voor bijna niets op de kop getikt. Ik had er eigenlijk nooit met zoveel aandacht naar geluisterd (komt omdat Death Metal eigenlijk niet zo mijn ding is), maar nu besloot ik hem toch weer eens op te zetten.
Eigenlijk klinkt de muziek die Autopsy laat horen eigenlijk zo slecht nog niet. De rauwe productie (waardoor het inderdaad net demo's lijken) bevalt me wel en de grunts zijn ook zeker niet verkeerd.
Het lijkt alleen wel een bij elkaar geraapt zooitje. Het loopt gewoon niet mooi in elkaar over en sommige dingen, zoals Excremental Ecstasy en Bowel Ripper vind ik gewoon totaal niet bij de rest van de plaat passen.
Daarnaast is de speelduur, vooral als je net zoals mee de versie met 31 tracks hebt, wel heeeeeeel erg lang voor een plaat als deze. Van mij hadden ze er gerust een half uur aan materiaal af mogen houden en los uit mogen brengen.
Geen hele slechte plaat, maar ik vind het nou ook weer geen plaat om over naar huis te schrijven. Misschien dat dit wat is voor de echte Death Metal liefhebbers?