Total Touch - Total Touch (1996)

Label: Ariola

1. Higher & Higher (4:41)
  2. Touch Me There (3:57)
  3. Interlude (0:41)
  4. Somebody Else's Lover (4:43)
  5. Standin' Strong, Together! (5:11)
  6. One Moment Your Mind (4:22)
  7. Friend Forever (4:31)
  8. That's What I Want (4:03)
  9. So Curious (5:05)
  10. Show Me Your Smile (4:17)
  11. Doo Be La Dee (4:17)
  12. For This Moment Only (5:14)
avatar van musicfriek
moviefreak#1 schreef:
Met Total Touch heb ik altijd een raar gevoel gehad, ik vind het niet slecht maar toch kan ik er niet te lang naar luisteren. Het is allemaal leuk geprobeerd maar het mist bepaalde dingen.

Ik heb exact hetzelfde met deze band. Vooral als je anno 2006 deze nummers weer eens luistert, er mist ineens een heleboel. Touch Me There was toen een leuke meezinger, maar is nu een ergernis om naar te luisteren. Zo ook met Somebody Else's Lover. Zal het toch de stem zijn van Trijntje? Het is op zich wel een mooie stem, maar voor mij mist er nog wat.... Toch nog 2,5*.

avatar van tnf
tnf
Na die van Sita, verleden week, weer een cd die ik zelf niet op gezet heb, maar waar ik mee ben geconfrontéérd.

En eerlijk gezegd werd ik - weer - een beetje moe van. Een paar van de singles - met name Touch me there - vind ik o.k., maar de rest? Het is een beetje té verzorgd allemaal, denk ik. Steriel, aalglad in de overtreffende trap. Een kléin beetje meer smerigheid erin was leuk geweest. Het doet zich funky voor, maar het voelt niet echt als zodanig.

Een sterrenaantal toekennen aan deze vind ik lastig. Ik word op en neer geslingerd tussen 'zo gladgestreken dat het gevoelloos overkomt' en 'ze hebben het zo goed bedoeld'. Productioneel klopt alles eraan, en het is technisch uitstekend gezongen, maar iets eraan doet vreemde rillingen over m'n rug lopen.

Óf het ligt aan het beeld van Trijntje in The Voice (die ik daar behoorlijk irritant vind, met haar gemaakte 'kijk mij eens de soulqueen uithangen'-maniertjes), wat onmiddellijk op m'n netvlies verschijnt als ik die stem hoor.

Houd het maar op 1,5 sterren; ten opzichte van de punten die ik aan ándere cd's heb gegeven lijkt dat nog het beste te kloppen.