Kempi - PeterPanBoy (2012)

Label: Top Notch

1. Alle Levels (3:52)
  2. PeterPanBoy (3:43)
  3. Tinkerbell (3:28)

met Galilo en Wudstik

4. De Lord My Nigga (3:40)
  5. Paradijs (4:16)
  6. Larger Dan Life (2:45)
  7. Rozay (3:07)
  8. Neverland [PPB Remix] (4:32)

met R.Kay, Crazyshee, Priester, Ben Taylor en Jermaine Niffer

9. Close Your Eyes (1:30)
  10. Ben Bezig 2.0 * (2:45)

met Ben Taylor

avatar van Rhythm & Poetry
Gratis EP van mijn favoriete rapper uit Eindhoven. Te downloaden via de site van TopNotch (klik).

Fuck Maskerade. Dit is de shit. Harde bars, hard gebracht. Zoals hiphop hoort te zijn. Swag. Vies plaatje. Het beste uit Eindje blijft gewoon Kempi.

Harco
Jermaine. Man outshinet ook gewoon even iedereen op die kutbeat.

avatar van niels94
Vanwege het enthousiasme van Rob toch wel benieuwd geraakt en dan maar even Neverland (PPB Remix) gecheckt (omdat Harco). Gewoon niet mijn muziek dit, wát een kuttrack... Die beat is echt vreselijk en die rappers zijn echt om in janken uit te barsten Wat voor taal is dat überhaupt? Meer Engels dan Nederlands zowat. Bovendien zijn ze nauwelijks te verstaan.

avatar van KILLERBEE99
Veel stelt dit inderdaad niet voor.

avatar van jailhouserocker1
1,0
Omhooggevallen mannetje. Een van de vele nederlandse rappers, helaas niet geremd door enig talent. Door knuffelmarokkaan Ali B omhooggepushed, maar het stelt idd allemaal weinig voor. Hij is nauwelijks te verstaan als ie gewoon Nederlands probeert te praten, laat staan als ie probeert te rappen. Over een jaartje of zo kent niemand hem meer (en terecht)

avatar van Rhythm & Poetry
Dat laatste is onzin en je weet het. De beste man is al meer dan zes jaar populair binnen de hiphopscene. Kees de Koning loopt met hem weg, dus volgend jaar zit Kempi nog gewoon bij TopNotch. Vertel me, wat heb jij allemaal al bereikt?

avatar van MJ_DA_MAN
En Kempi is helemaal niet door Ali B omhoog gepushed.

avatar van niels94
Rhythm & Poetry schreef:
Vertel me, wat heb jij allemaal al bereikt?

Harco
niels94 schreef:

Kom niet haten op mijn ex-zwager, g.

Rhythm & Poetry schreef:

Niet dus, Kempi en Top Notch gaan uit elkaar | PUNA.NL

GCITY050
kempi moest stoppen op z'n hoogtepunt, na du zoon.
dit is gewoon triest.
even als dat fresku zegt dat kempi 10 tracks per dag kan maken. als je kijkt wat de man inhoudelijk brengt, is dat vrij logisch, dat zouden meerdere rappers kunnen. gewoon bullshit praten. toch niet te verstaan. Wee toch?

avatar van bennerd
GCITY050 schreef:
toch niet te verstaan. Wee toch?