Gusttavo Lima - E Você (2011)

Brazilië
Wereld
Label: Som Livre

1. Cor de Ouro (3:26)
  2. Balada (Tchê Tcherere Tchê Tchê) (3:21)
  3. Demais da Conta (2:33)
  4. Eu Vou Tentando Te Agarrar (3:25)
  5. Arrasta (2:43)
  6. Fora Do Comun (2:49)
  7. Refém (4:09)
  8. Tornado (1:59)
  9. Calafrio (1:57)
  10. Inventor Dos Amores (3:17)
  11. 60 Segundos (3:11)
  12. Quem Tem Sorte É Sortero (2:54)
  13. Chora Chora (2:47)
  14. Se Nao Quer Me Amar (3:09)
  15. O Amor Nao Foi Feito Pra Dividir (2:50)
  16. Ás Vezes Sim Ás Vezes Nao (2:45)
  17. Rosas Versos E Vinho (3:46)
  18. Eu Te Achei (3:14)
  19. Eu Vou (3:11)
  20. Pot-Pourri (3:23)
  21. Caso Consumado (2:37)
  22. Furacao (2:27)
  23. Viva Intensamente (3:20)
avatar van Emile93
Iedereen kent Balada (nummer 2 van dit album) wel! Het nummer staat momenteel al 7 weken bovenaan de single top 100. Ik heb een soort haat-liefde verhouding met het nummer: soms word ik er erg vrolijk van, en soms haalt het het bloed onder mijn nagels vandaan. Tóch heb ik dit album beluisterd. Het album duurt erg lang. Daarom heb ik er ook lang over gedaan om er doorheen te komen. Ik heb namelijk lang niet altijd zin in dit Zuid-Amerikaanse sfeertje. Bovendien luister ik veel liever naar een vrouwenstem dan een mannenstem (zo vlieg ik door een album van Paula Fernandes, die ongeveer hetzelfde soort muziek maakt, en vind ik dit album lang duren).
Het album is oké, maar zal niet mijn favoriete album worden. Veel nummers lijken erg op mekaar en het is opvallend hoeveel nummers in dezelfde toonsoort starten (waardoor het saaiig wordt). Het zijn vooral vrolijke nummers (zoals Balada), maar er staan ook rustige nummers op. En ik vind vooral de laatste categorie nummers het prettigst.
Het is een live album en ik vind het publiek ronduit luidruchtig en daardoor storend.