Liquido - Liquido (1999)

2. Swing It (3:15)
  3. Doubledecker (2:56)
  4. Clicklesley (4:27)
  5. Wake Me Up (4:00)
  6. I'll Have It All Today (2:25)
  7. Narcotic (4:41)
  8. What You Keep Inside (3:22)
  9. Clown (4:18)
  10. Tickets to Anywhere (3:32)
  11. Saturday Rocks (5:43)
Met het FAN-TAS-TI-SCHE nummer Narcotic. Ben erg benieuwd naar de rest.

avatar van Kos
Kos
Dat nummer staat in mijn lijstje meest afschuwelijke nummers ooit. Maar wie ben ik

Jij zegt het .

JonnieBrasco
Staat ook in mijn lijstje afschuwelijkste nummers ooit. Misschien omdat het zo afgezaagd is doordat elk cover-bandje het zo'n beetje speelt ... En waarom? Omdat het zo super-super-simpel is ...

avatar van Dielie
Ik heb goeie herinneringen aan de single, ma kheb nooit tvolledige album gehad, keer ergens checken.

avatar van gemaster
Hoorde Narcotic zaterdagnacht nog op de radio, ik blijf het ook een fantastisch nummer vinden. Lekkere krachtsexplosie.

avatar van Dielie
Ik ga hem eens nader beluisteren, ik hou wel van gitaarmuziek en keyboardjes.

avatar van Nicolage Rico
Dielie schreef:

Narcotic is zeker een lekker nummer en ik heb er ook goede herinneringen aan! Gewoon een zalig nummer. De rest ken ik eigenlijk niet van Narcotic. Ben wel benieuwd.

avatar van NERD
Hoorde net het nieuwe nummer van Liquido op KinkFM, zal dus binnenkort ook wel een nieuw album uitkomen?

Liquido - Ordinary Life....ook best wel leuk

En Narcotic vind ik ook ERG leuk, alhoewel het zo'n nummer is wat ik af en toe veel luister en dan weer maanden niet hoef te horen. Krijg altijd weer een beetje een terugval naar de overkill die het nummer jaren geleden had toen het een hit was.

liejanne
Wake me up is een supernummer! Narcotic blijft ook nog gaaf, lekker uit je dak gaan plaat.

in bestelling

vet gitaarplaatje te horen aan de snippers

avatar van Dielie
verfrissende zware gitaren, daar hou ik wel van, beetje melodie die aan Weezer doet denken,

toch wel de moeite

avatar van Nicolage Rico
Dielie schreef:

toch wel de moeite

Zijn de nummers van hetzelfde niveau als "Narcotic" of is het niveau hoger?

avatar van Dielie
zit nog maar aan nummer 5, ben de volledige cd nog niet door, maar zoals ik zei, ik vind het verfrissend goed, "Narcotic " is natuurlijk een supersingle, maar tot nu toe toch al nummers die erbij passen hoor,

hopelijk ben je wijzer geworden

luister anders eerst wat snippets, ik ben alvast blij dat ik hem aangeschaft heb

Ode aan Liquido!

avatar van Ali Chemicali
Tis niet diepgaand ofzow, maar luisterd wel lekker weg. Erg afwisselend, ik doel o-p de zang in Narcotic zingt ie toch egt en in Bubbeldecker is het meer rappen wat ie doet. 3*

I Won't Try is ook heel leuk simpel, maar leuk

avatar van The Scientist
Gisteren tot erg laat liedjes zitten zingen op het strand met een hele groep, en Narcotic was zonder meer een van de hoogtepunten van de zangsessie. Gewoon een geweldig nummer om af en toe lekker mee te brullen, maar neit iets wat ik zelf nou vaak oop zal zetten.

Een soort van Duitse Linkin Park voordat Linkin Park er zelf was.
Hoe is het toch in GODSNAAM mogelijk...

avatar van Marty McFly
kaztor schreef:
Een soort van Duitse Linkin Park voordat Linkin Park er zelf was.
Hoe is het toch in GODSNAAM mogelijk...

Hoe kun je Liquido in GODSNAAM met Linkin Park vergelijken?

fastpulseboy
in godsnaam? Ik vind het best te vergelijken hoor. retecommerciele foute rock.... maar misschien lijkt het nog iets meer op bloodhoundgang hehehe.

avatar van Marty McFly
fastpulseboy schreef:

avatar van Casartelli
Casartelli (moderator)
bloodhound gang was nog wel enigszins grappig... dit was altijd een mooi excuus om snel weer van de dansvloer te verdwijnen

fastpulseboy
Casartelli schreef:

bloodhoundgang grappig.........

avatar van Casartelli
Casartelli (moderator)
ach, misschien zeg ik dat ook alleen maar omdat ik die al in geen jaren meer gehoord/gezien heb... het bekende nummer van dit gezelschap daarentegen...

avatar van Snappy
Twee jaar geleden live gezien op de Azoren (Portugal). Ik heb mij eigen wel redelijk vermaakt. Geen hoogstaande kwaliteit, maar slecht zeker niet. Voordeel van de twijfel 3,0 sterretjes.

avatar van HaanHoen
Narcotic is echt een werelds nummer. Jeugdsentiment van de bovenste plank. Iedere keer kan ik weer helemaal uit me dak gaan als dat nummer op een feestje wordt gedraaid. Wat een track!

Kid A(cid)
Narcotic vind ik wel heel wat weghebben van AM180 van Grandaddy, maar beiden gave nummers. (AM180 vind ik wel wat beter.)

avatar van kaj_666
Narcotic was mijn eerste singletje, inmiddels alweer bijna 10 jaar geleden zie ik... Wat gaat de tijd hard... Heb ook de 'slipstreamsingle' Doubledecker toen ter tijd nog gekocht, maar die sloeg bij mij toch al een stuk minder aan. Ik zit nu voor een half jaar op uitwisseling in Uppsala, Zweden, en vandaag kwam ik in het lokale platenzaakje (erg leuk winkeltje trouwens, met een hele lading oud vinyl en veel alternatief werk, daar ga ik nog heel wat uurtjes slijten denk ik ) deze tegen voor het luttele bedrag van 20 Zweedse Kronen. Dat is omgerekend krap 2 euro, dus daar laat ik hem niet voor liggen Zo eens even gaan luisteren, want ik ben stiekem toch wel benieuwd of ik iets heb gemist!

Heerlijk CD'tje, het maakt mij altijd spontaan vrolijk. Het is heerlijke niets-aan-de-hand muziek. Met name I won't try en Narcotic.