Avenged Sevenfold - Waking the Fallen (2003)

Label: Hopeless

1. Waking the Fallen (1:42)
  2. Unholy Confessions (4:44)
  3. Chapter Four (5:42)
  4. Remenissions (6:07)
  5. Desecrate Through Reverence (5:38)
  6. Eternal Rest (5:13)
  7. Second Heartbeat (7:00)
  8. Radiant Eclipse (6:10)
  9. I Won't See You Tonight Part 1 (8:58)
  10. I Won't See You Tonight Part 2 (4:45)
  11. Clairvoyant Disease (5:00)
  12. And All Things Will End (7:40)
  13. Eternal Rest [Live] * (5:27)
  14. Second Heartbeat [Demo] * (6:20)
avatar van Kondoro0614
Een totaal nieuw soort A7X voor mij maar na toch een paar keer geluisterd te hebben is dit wel echt een heel gaaf album, niet hun beste dat voor mij altijd Avenged Sevenfold - Avenged Sevenfold (2007) zal blijven ze laten hier wel één van hun doorbraken horen en het publiek waaronder ik vond het te gek. We zien natuurlijk de oude A7X hier uit hun plaat gaan en met nummers als 'And All Things Will End' slaan ze echt wel hun plaat en heb ik weer een lekker album gevonden om in de auto te draaien op een lekker hoge volume.