menu

Marc Broussard - Marc Broussard (2011)

mijn stem
3,08 (6)
6 stemmen

Verenigde Staten
Pop
Label: Atlantic

  1. Lucky (3:28)
  2. Only Everything (3:45)
  3. Cruel (3:49)
  4. Yes Man (5:02)
  5. Let It All Out (3:40)
  6. Emily (3:27)
  7. Our Big Mistake (4:17)
  8. Bleeding Heart (3:59)
  9. Eye on the Prize (4:21)
  10. Let Me Do It Over (7:28)
totale tijdsduur: 43:16
zoeken in:
avatar van koel
2,0
Jammer van de poppie/commerciële omslag. Dit album is het echt niet, vergeleken met zijn voorgangers. Zonde. Hopen op een knaller van een opvolger dan maar.

avatar van milesdavisjr
3,0
Een zijstap naar een wat toegankelijker (lees commerciëler) geluid. Niet dat zijn overige albums een hoge drempel hebben maar dit titelloze plaatje is wat meer gericht op een mainstream pop/rock geluid, op de Amerikaanse markt gericht. Het geheel is zeker niet slecht maar ik mis het rauwe karakter, de diepe soul invloeden of het subtiele vleugje funk dat Broussard weleens laat doorklinken op zijn platen. Slecht is het allerminst, man's stem vergoed veel, echter in zijn oeuvre is het een zwakkere broeder. Om het plat te zeggen, deze schijf gaat op in de massa, het is vrij gezichtsloos en het geheel ontbeert grotendeels man's sterke punten. Nog steeds aangenaam maar de plaat blijft te vaak in de hoes zitten om te spreken van een sterke worp.

Gast
geplaatst: vandaag om 01:34 uur

geplaatst: vandaag om 01:34 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.