Matthias Tanzmann - Fabric 65 (2012)

Duitsland
Dance
Label: Fabric

1. Minimono - Venus (8:20)
  2. Clockwork en Avatism - One Trick Pony (7:09)
  3. Monkey Maffia - Sources from the Past (8:11)
  4. Maya Jane Coles - Not Listening (6:31)
  5. Matthias Tanzmann - Konoa (7:20)
  6. Shenoda - The Question (6:14)
  7. Davide Squillace - Do Somebody (6:25)

met Alex Nazar

8. Jeff Moore - Butt (6:40)
  9. Silicone Soul - Right On, Right On [Matthias Tanzmann Remix] (8:14)
  10. Guido Schneider - In the Toilette [Philip Bader Remix] (8:15)
  11. Alexis Cabrera - Everything (7:07)
  12. MFD - MFD 1.3 (8:19)
  13. Just Be - Rain Come Down (7:47)
avatar van Mjuman
Vandaag in de bus en hij is fijn en strak. Van de laatste paar worpen vind ik de Fabric's beter en draaibaarder dan de FabricLive's en dat is wel 'ns of hoogstens 'es (en niet is) ander geweest

Ik kan me wel vinden in de review die Resident Advisor erover heeft geschreven: RA Reviews: Matthias Tanzmann - Fabric 65 (Album) - residentadvisor.net

tuktak
een mix voor de wat oudere houseliefhebbers dunkt mij. klassieke sound, naadloos gemixt, niet teveel tracks, geen grote hoogtepunten, maar wel een aardige variatie. leuk zo op zijn tijd.

Poa
Slecht is het niet, maar ook zeker niet bijzonder te noemen. Zou wat levendiger geweest kunnen zijn door meer tracks te gebruiken.

Na een aantal sterke Fabric(live)s weer een iets mindere dus, maar dat zal wel weer goedgemaakt worden door komende edities van onder andere Ben Klock en Ben UFO *juich*

avatar van Mjuman
Na nog een paar keer draaien, met name tweemaal in de auto bij langere ritten, valt een aantal zaken op: geringe aantal tracks, gebrek aan variatie, de eenvormigheid. Ja is een strak geheel, maar daar is ook alless mee gezegd; weinig verrassends en ik vind vanaf 60 gezien de laatste 3-4 Fabric's beter dan de FabricLive's.

avatar van perrospicados
Ik vind dit wel een lekkere mix om de zomer mee te beginnen. Inderdaad niet hemelbestormend maar ik word er wel vrolijk van