While She Sleeps - This Is the Six (2012)

Label: Search and Destroy

1. Dead Behind the Eyes (4:04)

met Andrew Neufeld

2. This Is the Six (4:44)
  3. False Freedom (3:47)
  4. Satisfied in Suffering (3:13)
  5. Seven Hills (4:21)
  6. Our Courage, Our Cancer (3:34)
  7. The Chapel (2:15)
  8. Be(lie)ve (3:54)
  9. Until the Death (4:26)
  10. Love at War (4:43)
  11. The Plague of a New Age (4:18)
  12. Reunite (1:14)
  13. Our Courage, Our Cancer [Acoustic] * (3:31)
  14. False Freedom [Acoustic] * (2:36)
avatar van tribaltyn
ze hadden echt GEEN inspiratie voor de cover he? zo goed als hetzelfde als het eerste album.

avatar van JSPR_G
Inspiratieloze cover of niet, dit is wel een verrassend sterke metalcoreplaat! Veel afwisseling, goeie vocals, gaat nergens vervelen.

avatar van Sjaakspeare
tribaltyn schreef:

Die andere plaat de op de site staat, is dan ook een EP die voorafging aan dit album. Die doorvertaling mag je wat mij betreft zorgeloos zichtbaar maken in de vormgeving van de hoes.

avatar van james_cameron
Meer schreeuwerig en minder afwisselend dan de latere albums, maar al met al wel een energiek en overtuigend debuut van deze britse metalcore-band. Het songmateriaal is bij vlagen iets te hardcore (en te weinig metal) naar mijn smaak, maar het album stoomt wel lekker door en kent gelukkig vrijwel geen saaie momenten.