Liesbeth List - Te Veel Te Vaak (1998)

Alternatieve titel: Het Mooiste Van

1 stem

Label: Rotation

1. Te Veel Te Vaak (3:44)
  2. Laat Me Niet Alleen (3:13)
  3. Zo Hoog in de Hemel (2:04)
  4. Voorbij (2:16)
  5. Ik Ben Zo Gelukkig bij Jou (3:50)
  6. Zonder Liefde (1:54)
  7. Mon Amour (2:30)
  8. Brussel (3:11)
  9. Een Grijze Lente (3:25)
  10. Des Ronds Dans L'eau (2:55)
  11. Neurenberger Droom (3:51)
  12. Zo Liet Je Mij Alleen (4:29)
  13. In Oktober (3:37)
  14. Ik Ben een Zomernacht (3:45)
  15. Candice (2:45)
  16. Kinderen een Kwartje (4:02)
avatar van musicboy
Bij Liesbeth List - Het Mooiste Van:

Een vraagje voor een kenner. In 'De rode loper' zag ik een fragmentje in zwart-wit, waarin ze zingt 'Ik heb je lief'. Weet iemand uit welk liedje dit komt?

Sheplays
Ik ben geen kenner, maar dat zingt ze toch in Pastorale?

avatar van musicboy
Ja! Dank je. Ik ben van plan een verzamelaar van Ramses te kopen, maar dit nummer moet er bij.

avatar van IntoMusic
@ Musicboy: koop dan van Shaffy de net verschenen dubbelaar "Laat me" met op de 2e cd niet eerder verschenen opnames.

Ik dacht dat ik van List dit album had besteld. Zojuist binnengekregen en het blijkt een dubbelaar te zijn met dezelfde titel (alleen van Mercury). Natuurlijk erg welkom en de meeste nummers die hierboven staan, staan er ook op.

Kinderen een kwartje mis ik helaas en dat is toch wel een erg leuk en vrolijk nummer. Zonder liefde en In oktober zijn ook erg mooi, Toch prefereer ik de dubbelaar, boven deze verzamelaar.

avatar van B.Robertson
Eigenlijk zijn er niet eens zo gekke veel verzamelaars van Liesbeth List uitgebracht en moet een mens nog al eens uitwijken naar dit soort low-budget albums om nieuwe liedjes te leren kennen. Het geluid is veelal niet optimaal op dit soort albums. Enfin, om het nog moeilijker te maken zoek ik albums zonder Ramses Shaffy en waar zij niet teveel in andere talen zingt. Grote favoriet hier is de B. de Groot / L. Nijgh compositie 'Een Grijze Lente'.