André van Duin - And're André (1977)
Alternatieve titel: 50 Onvergetelijke Liedjes
Label: CNR
Nellie V.D. Heuvel Uit de 4e Klas / Breng Eens een Zonnetje / Marijke Uit Krabbendijke / Waar Blijft Die Ouderwetse Winter / Veel Mooier Dan het Mooiste Schilderij (2:45)
Wat een Geluk / Poen / Dans Je de Hele Nacht Met Mij / Ik Heb een Huis Met een Tuintje Gehuurd / Rosemarie (2:57)
De Winter Was Lang / op een Mooie Pinksterdag / Naar Buiten / 'N Beetje / Had Je Niet Die Blauwe Mooie Ogen (4:45)
Daar bij Die Molen / Over 25 Jaar / Twee Ogen Zo Blauw / de Heilsoldaat / Als de Klok van Arnemuiden (2:34)
Weet Je Nog Wel Die Avond in de Regen / Diep in Mijn Hart / Als Sterren Flonk'rend aan de Hemel Staan / Die Tijd van Vroeger / in een Rijtuigje (5:20)
Het Is Weer Voorbij Die Mooie Zomer / Als op Capri de Rozentuinen Bloeien / Weekend door in Scheveningen / Marina / een Zwoele Zotte Zomer (3:42)
Het Land van Maas en Waal / Zandvoort bij de Zee / M'n Opa / Amsterdam / Geef Mij Maar Amsterdam (2:46)
Iedere Avond / Net Als Toen / Marjoleine / een Dansliedje Deint / Oh Waterlooplein (3:48)
Aan de Amsterdamse Grachten / een Roosje M'n Roosje / Daar Is de Orgelman / Tulpen Uit Amsterdam / het Kleine Café aan de Haven (3:11)
Laat Me Alleen / Ritme van de Regen / Samen een Straatje Om / de Kleine Dingen / de Malle Molen (3:35)