Stu Bangas & Vanderslice - Diggaz with Attitude (2012)

Label: Man Bites Dog

1. Intro (0:50)
  2. A Word from the Ghetto Child (1:56)

met Smiley the Ghetto Child

3. Half Dead (4:56)

met Apathy, Planet Asia en Roc Marciano

4. Pharoah Status (2:44)

met Esoteric

5. The Gusto (3:52)

met Apathy, Evidence, Roc Marciano en The Alchemist

6. The Brutal Music Collection Agency (1:12)
  7. Okay, Player (3:59)

met Wais P

8. Death Wish (3:57)

met Blaq Poet, Ill Bill en Wais P

9. Extended Mags (3:20)

met Outerspace

10. Spyhunter (2:15)

met Blacastan

11. The Van Sleazy Extravaganza (1:15)
  12. Casino Royale (2:24)

met Apathy en Blacastan

13. 1st Degree Murder (3:32)

met Celph Titled, Roc Marciano en Vinnie Paz

14. The Realest (2:55)

met Ill Bill en Slaine

15. Vikings (2:43)

met Apathy en Wais P

16. Black Lung Rap (3:00)

met Reef the Lost Cauze

17. Thank You & Fuck You (1:47)
avatar van Harderwiek
Veel belovende gastartiesten, hoewel de sound natuurlijk al wel te raden is. Maar dat hoeft de pret niet te bederven, als die goed wordt uitgevoerd wordt het genieten!

avatar van He$$el_01
Pharoah Status

avatar van MJ_DA_MAN
Gezien de producties van Stu Bangas en Vanderslice al een aantal jaar bij vlagen kleurloos of zelfs slecht zijn wilde ik dit eerst niet gaan checken, maar na het horen van het sterke 1st Degree Murder besloot ik hem toch maar te proberen. Helaas is het dat nummer direct de beste prodcutie van de plaat (plus de beste bijdrage: van Celph uiteraard die een goede verse plus krachtig refrein aflevert); zitten af en toe nog wel wat leuke beats tussen en de gastartiesten zijn natuurlijk ook niet verkeerd, maar ze kunnen helaas niet de wederom bij vlagen kleurloze/saaie beats van dit duo redden.