menu

ANTHM - Joy & Pain (2012)

mijn stem
3,00 (2)
2 stemmen

Verenigde Staten
Hip-Hop
Label: Amoeba (I)

  1. Fortuna (1:17)
  2. God of Joy (3:22)
  3. Siren's Song (3:40)
  4. Deliverance (3:29)

    met Janelle Kroll

  5. Be Still (4:13)
  6. Polaris (3:12)

    met Blu

  7. Joy and Pain (4:06)

    met Freddie Gibbs

totale tijdsduur: 23:19
zoeken in:
avatar van Yestsida
3,0
Nadat ANTHM afstudeerde van de universiteit is hij in Wall Street gaan werken. Hij verdiende goed zijn brood, maar zijn passie is altijd al hip hop geweest. Daarom heeft hij ontslag genomen en richt hij zich nu helemaal op zijn muziek.

Deze EP klinkt vermakelijk. ANTHM is een goede rapper, maar nummers als Siren's Song en Deliverance zijn toch te pop/dance voor me. De rest heeft nog altijd die luchtige sound, maar in mindere maten dan de eerst genoemde nummers. Gastartiesten Blu en Freddie Gibbs komen met verdienstelijke gastbijdrages.

Hopelijk komt hij op zijn volgende project met een meer traditionele hip hop-sound. Want zoals ik eerder al aanhaalde; het is een prima rapper!

3*

Hier kan je deze FreEP gratis en legaal downloaden: ANTHM - callmeanthm.com

Gast
geplaatst: vandaag om 09:17 uur

geplaatst: vandaag om 09:17 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.