DMX - Flesh of My Flesh, Blood of My Blood (1998)

Label: Ruff Ryders

1. My Niggas (1:27)
  2. Bring Your Whole Crew (3:40)
  3. Pac Man (Skit) (0:56)
  4. Ain't No Way (4:49)
  5. We Don't Give a Fuck (4:07)

met Jadakiss en Styles P

6. Keep Your Shit the Hardest (4:48)
  7. Coming From (5:13)

met Swizz Beatz en Drag-On

12. Dogs for Life (5:31)
  13. Blackout (5:00)

met Jay-Z en The LOX

14. Flesh of My Flesh, Blood of My Blood (4:32)
  15. Heat (4:07)
  16. Ready to Meet Him (7:24)
avatar van Reijersen
DMX is echt zo'n artiest waar ik wel de albums van in bezit heb, maar eigenlijk maar af en toe een los nummer van draai. Het nummer met MJB op dit album vind ik bijvoorbeeld erg sterk. Verder is het vaak middelmaat of daaronder.

2 sterren.

avatar van DarkoMarco
Harco schreef:

Marilyn Manson is juist een pauper.

Nou heb ik opgezocht wat dit woord inhoud, maar ik krijg heel veel verschillende soorten definitie's, wat houd het nou in?

Maar goed over het album! Ik heb altijd gedacht dat dit juist het debut album was aangezien het niet commercieel klinkt in tegenstelling tot zijn eerste. De eerste keer beluisteren beviel mij totaal niet, een jaar later heb ik het maar weer geprobeerd. Dit is mij meteen goed bevallen! Nu word dit album op MuMe als ena laagste beoordeeld wat ik toch erg vreemd vind, wat dit album is zeker niet slecht. Waar ik zo tegenstrijdig vind, zijn rappers die heel gelovig zijn maar tegelijkertijd zeggen wie er dood moet, hoe hij hosselt. DMX is zeker ook gelovig en heeft zeer gewelddadige nummers?! Maar goed X heeft in een korte tijd een lekker album uitgebracht met vele sterke nummers als:

- Bring Your Whole Crew
- Ain't No Way
- Coming From
- It's All Good
- Slippin'
- Dogs 4 Life
- Flesh of My Flesh, Blood of My Blood
- Ready To Meet Him

Ik ben wel met 83Utreg! eens; hij is helaas wel wat inspiratie kwijt. Maar alsnog scoort het album. Zijn lyrics zijn ook wat minder.

Wat heeft 'Flesh of My Flesh, Blood of My Blood' toch een heerlijk productie/beat

*4.0