Stevie Wonder - A Time to Love (2005)

Pop / Soul
Label: Motown

1. If Your Love Cannot Be Moved (6:14)

met Kim Burrell

2. Sweetest Somebody (4:31)
  3. Moon Blue (6:45)
  4. From the Bottom of My Heart (5:12)
  5. Please Don't Hurt My Baby (4:40)
  6. How Will I Know (3:39)

met Aisha Morris

7. My Love Is on Fire (6:16)
  8. Passionate Raindrops (4:50)
  9. Tell Your Heart I Love You (4:30)

met Bonnie Raitt

10. True Love (3:32)
  11. Shelter from the Rain (4:19)
  12. So What the Fuss (5:04)

met Prince en En Vogue

13. Can't Imagine Love Without You (3:45)
  14. Positivity (5:07)

met Aisha Morris

15. A Time 2 Love (9:16)

met India.Arie en Paul McCartney

avatar van Reijersen
Fijne telg van Stevie Wonder. Vooral de single So What the Fuss is erg lekker en groovend. Soms zijn de ballads wat te zeurderig, maar nooit vervelend. Dat deze man het nog steeds kan bewijst hij hier weer.

avatar van thelion
Na jaren lang een beetje rond gesukkeld te hebben zowel muzikaal als prive was er dan in 2005 weer een nieuw album van Stevie Wonder.

Dit album is stukken beter dan wat hij in de 25 jaar daarvoor heeft uitgebracht.
Dit album straalt weer een sfeer uit die ook terug te vinden is op zijn jaren 70 werk....... Het is geen meesterwerk maar staat wat mij betreft gelijk aan zijn laatste echt goede album Hotter Than July uit 1980.

Deze plaat is weer als vanouds lekker afwisselend en om de een of andere reden krijg ik het gevoel bij het beluisteren van dit album dat hij er weer zin in had om een album op te nemen. Dit is hopelijk geen eenmalige comeback maar een doorstart.

Hij is in 2008 nog op wereld toernee geweest en deed ook Rotterdam aan en heb hem daar in levende lijve mogen aanschouwen en hij is nog steeds zeer energiek.
Hopelijk komt hij dit jaar of volgend jaar weer met nieuw werk.