Blu & Exile - Maybe One Day (2012)

Label: Dirty Science

1. Maybe One Day (4:01)

met Black Spade

2. I Am Jean (3:16)
  3. Cent from Heaven (3:13)
  4. A Man (4:31)

met I,CED

5. Maybe One Day [Instrumental] (4:01)
  6. I Am Jean [Instrumental] (3:16)
avatar van Jurrien
Luister net A Man, wat een top track. Voor het eerst in lange tijd kan ik weer genieten van Blu. Ben benieuwd naar dit project.

avatar van Dakduivel
Maybe One Day gebruikt dezelfde productie als She Said It's Ok van Give Me My Flowers While I Can Smell Them... In mijn ogen was dat ook het beste nummer van die tape dus heel erg vind ik het niet. Chill EPtje trouwens.

avatar van Jordyp
I Am Jean staat ook al op Give Me My..

Alleen A Man is een nieuw nummer, instrumentals niet meegerekend

avatar van Rhythm & Poetry
Ik ben al lang blij dat de geluidskwaliteit goed is. Daardoor is deze EP zowaar aangenaam en doet het sterk denken aan de Blu & Exile die in 2007 nog zo sterk waren samen.

avatar van Angelo
Door het "Maak kennis met... 2012"-topic deze EP toch maar eens 'n keer beluisterd. Doordat de geluidskwaliteit zo goed is, luister je er een stuk makkelijker na dan menig ander album van Blu. Niettemin ontbreken op het eerste gehoor wel één of meerdere hoogtepunten i.t.t. zijn voorgaande werk, maar ik zal deze eens wat vaker beluisteren. Misschien ontdek ik er t.z.t. alsnog wel één.

Rene1979
Deze snel besteld op 10" vinyl. Geluidskwaliteit is krachtig en lekker. Kom maar op met het album! Dit is weer bijna net zo lekker als het eerste album.