Stealing Axion - Moments (2012)

Label: Inside Out

1. Mirage of Hope (3:55)
  2. Solar (6:53)
  3. Everything or Nothing (6:09)
  4. 47 Days Later (5:26)
  5. The Unwanted Gift (4:55)
  6. Eventide (7:13)
  7. Collapse (8:43)
  8. It's Too Late Now (5:15)
  9. Sleepless (5:27)
  10. Moments Part 1 (9:46)
  11. Moments Part 2 (12:35)
Bastiaan Prasath
In het straatje van Textures. Aardig, maar het overtuigt mij nog niet helemaal, hoewel ik geloof dat dit live best wel eens zou kunnen knallen.

avatar van james_cameron
IJzersterk geproduceerde moderne metal, meeslepend en zelfverzekerd uitgevoerd. Nadelen zijn wellicht de nogal lange speelduur van het album (bijna tachtig minuten) en het feit dat het gaspedaal amper wordt ingedrukt, maar mooi en sfeervol is het in ieder geval wel. De band 'leent' flink van genregenoten als Devin Townsend en Periphery, maar weet uiteindelijk wel op de proppen te komen met een geslaagde debuutplaat. Volgende keer graag wat meer compacte en knallende songs, dan komt het helemaal goed.