Moon Duo - Circles (2012)

Label: Sacred Bones

7. Free Action
  8. Trails
  9. Rolling Out
avatar van mr-mucho
Heerlijk als dit duo de gitaren laat scheuren over die drammende drumbeats.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Prima album dit, je herkent Wooden Shjips hierin, maar dat is niet storend in tegendeel.
Lekkere cd die je lekker hard kunt draaien.

avatar van WoNa
Een aparte mix deze plaat van pure psychedelia met the Velvet Underground ritmes, de eindeloos doordreunende drums -met hi-hat, dat wel- en -pompende bas. De lol zit volledig in de variatie van de lead lijntjes waar het duo iedere keer weer een ander geluidje weet te presenteren en een nummer interessant maakt, hoe "saai" de basis daaronder ook is. Psychedelia zal nooit mijn favoriete muziek worden, maar als snoepje aan de zijkant is deze plaat heel erg lekker.

Het hele verhaal staat hier op WoNo Magazine.

avatar van henkiev
Op spotify staat er een bonus nummer op: High over Blue, een geweldige trip van 21 minuten!

avatar van Boomersstory
Vandaag in aanraking gekomen met de sound van Moon Duo

Lekker wegdromen op deze repeterende toonladders als ik even de slaap moeilijk kan vatten. Ik bespeur een stukje New Order.....

Ik ga meer albums van hen zoeken

Al met al goed te pruime.....