Jon Bon Jovi - Blaze of Glory (1990)

Alternatieve titel: Young Guns II

Label: Vertigo

1. Billy Get Your Guns (4:50)
  2. Miracle (5:19)
  3. Blaze of Glory (5:35)
  4. Blood Money (2:35)
  5. Santa Fe (5:42)
  6. Justice in the Barrel (6:49)
  7. Never Say Die (4:54)
  8. You Really Got Me Now (2:25)

met Little Richard

9. Bang a Drum (4:44)
  10. Dyin' Ain't Much of a Livin' (4:39)

met Elton John

11. Alan Silvestri - Guano City (1:14)
avatar van musicfriek
Titelnummer vind ik het beste nummer van (Jon) Bon Jovi. Daarna heeft hij in mijn oren niks fatsoenlijs meer uitgebracht Verder is dit hele album best wel te doen.

avatar van CursedMusic
Sante Fe is zo geweldig, zo episch en net zo, misschien wel nog meer meeslepend als Dry County. Jon heeft een goede stem, geen geweldige. Maar door zijn uithalen en prachtige tekst in Santa Fe steekt hij boven zichzelf uit. Kleine 6 minuten, geen seconde verveling.

Toch zijn ook Never Say Die en Blaze of Glory erg mooie nummers. Deze drie nummers zorgen voor mij 4,5.
Toch met Billy Get Your Guns ook een leuke opener en aardige tussennummers (Blood Money en You Really Get Me Now). Miracle en Bang A Drum vind ik de minste.