André van Duin - Duetten met André van Duin (2004)

1 stem

Label: CNR

1. Vrienden Blijven Doen We Altijd (3:56)

met Willeke Alberti

2. Chanson Hollandaise (3:16)

met Ron Brandsteder

3. De Versierder (3:01)

met Simone Kleinsma

4. 'N Biljartje (2:36)

met Frans van Dusschoten

5. Een Muis in een Molen in Mooi Amsterdam (2:51)

met Kinderkoor "De Spettertjes"

6. Vogeltje Wat Zing Je Vroeg / O, Wat Ben Je Mooi / Mijn Naam Is Haas / Rose-Marie Polka / bij Ons in de Jordaan (5:14)

met Corrie van Gorp

7. Ik Heb 'M Nog Wel (3:44)

met André

8. Nee Nou Wordt Ie-Mooi (3:26)

met Ome Joop, Dik Voormekaar, Harry Nak en Meneer de Groot

9. Sport (2:01)

met Lucy de Lange, Hans Otjes en Frans van Dusschoten

10. Ik Weet het Niet (2:38)

met André

11. Jas Aan, Jas Uit (3:08)

met Klazien uit Zalk

12. Het Circus (2:54)

met Kinderkoor "Jody's Kids"

13. Mien Waar Is M'n Feestneus / Zo Slank Zijn Als Je Dochter / Hallelujah Kameraden / bij de Marine / Lou Lou (4:28)

met Corrie van Gorp

14. De Buurtsuper (4:17)

met André

15. Olé, We Zitten Hier Oké (4:28)

met Ome Joop, Harry Nak, Bep en Toos en Meneer de Groot

16. Op Ieder Potje Past een Deksel [Live] (5:30)

met Corrie van Gorp en Frans van Dusschoten

avatar van B.Robertson
Een gevarieerd aanbod aan liedjes op deze van Duin compilatie. Zijn serieuze kant valt te horen op het openingsnr met Willeke Alberti, daarna een afschuwelijk, melig, duet met Ron Brandsteder en dan heb je het minste wel gehad. De rest is enigszins acceptabel tot van Duin op z'n best. Tracks 4 & 9 komen van de Ep Oorklep Show en waren niet eerder op cd uitgebracht, dat gaat ook op voor tracks 5 & 12 van het album 14 Brandnieuwe van André van Duin. Tracks 6 & 13 zijn met Meneer en Mevrouw de Bok en track 7 werd uitgebracht als Jut & Juul. Track 14 valt onder de Buurtbrothers.
Mijn favorieten zijn de Dik Voormekaar nrs en het ijzersterke "Ik Weet het Niet".