Carly Rae Jepsen - Kiss (2012)

Canada
Label: 604

1. Tiny Little Bows (3:21)
  2. This Kiss (3:48)
  3. Call Me Maybe (3:13)
  4. Curiosity (3:33)
  5. Good Time (3:25)

met Owl City

6. More Than a Memory (4:02)
  7. Turn Me Up (3:44)
  8. Hurt So Good (3:08)
  9. Beautiful (3:17)

met Justin Bieber

10. Tonight I'm Getting Over You (3:39)
  11. Guitar String / Wedding Ring (3:26)
  12. Your Heart Is a Muscle (3:48)
  13. Drive * (2:59)
  14. Wrong Feels So Right * (4:17)
  15. Sweetie * (3:38)
  16. I Know You Have a Girlfriend * (3:03)
  17. Picture * (3:03)
avatar van j.v.beekveld
Grappig dat juist ik mijn mening over deze plaat uit. "Call Me Maybe" krijgt van mij de troon meest irritante single 2012. En oké, ik geef toe, ook ik kan hem mee zingen. Vind je het gek als je er mee wordt dood gegooid?

Nu zit ik hier toch achter de laptop met de plaat van Carly voor mijn neus. Tweede single "This Kiss" heeft ervoor gezorgd dat ik het album toch in huis heb gehaald. Een heerlijk pop nummer zoals pop hoort te zijn en ooit terug in de tijd is geweest. Geen overbodige dubstep breaks, geen overgeproduceerde euro-pop/dance beats. Nee, gewoon een lekker in het gehoor liggende pop plaat. Verrassend als je nagaat dat een van de mannen van het verschrikkelijke LMFAO hier achter zit.

De rest van het album is eigenlijk vergelijkbaar materiaal. Vond je "Call Me Maybe", "Good Time" en "This Kiss" lekker? Dan kun je zonder zorgen dit album kopen. Bubble gum pop op zijn best. En als we "Call Me Maybe" snel overslaan en vergeten is het hele album goed te doen!