Peter Beense - Dit Is Peter Beense (2009)

1 stem

Label: T2

1. C'est La Vie (2:58)
  2. Ik Zou het Willen Schreeuwen van de Toren (4:08)
  3. 'N Goede Vriend (4:31)

met Harry Slinger

4. Doe het Nog een Keer (2:52)
  5. Ik Mis Je Zo (4:27)
  6. Als Zij 'Ns Deed (4:18)
  7. Duizend Lieve Kusjes (4:19)
  8. Samen Zijn We Een (2:57)

met Melanie Beense

9. Daniel (3:33)
  10. Kom Op, Geef Jij Nou Eens een Rondje (3:57)
  11. Fiesta (3:44)
  12. M'n Donker Bruine Broeder (4:26)
  13. Hartendief (3:59)
  14. M'n Kleine Meid (3:48)
  15. Hier Heb Ik Jaren op Gewacht (3:22)
  16. Heel Klein Wereldwonder (4:07)
  17. Voor Altijd bij Me (3:05)
  18. Van Zoiets Sterf Je Niet (4:21)
avatar van nlkink
Een goed gevulde compilatie van deze volkszanger die in zijn vak toch wel wordt beschouwd als een zwaargewicht.

avatar van spoon
Ik wist niet dat dit Peter Beense was. Weer wat geleerd.

Dank je musicmeter

Soledad
nlkink schreef:
vette plaat inderdaad. Smaakt meteen naar meer.

avatar van Sjaan
Nr 16 slaat niet echt op de zanger zelf...

avatar van Poles Apart
Op de achterhoes een foto van een willekeurig persoon, met als bijschrift "Dit is Peter Beense Niet".

avatar van nlkink
M'n Donker Bruine Broeder, als Beense dat handig speelt tijdens optredens, zou nu echt een anti racisme anthem kunnen worden.

avatar van bikkel2
nlkink schreef:

Bij de volgende demonstratie op De Dam in A'dam wellicht.
Moet Femke H wel eerst even goed tellen dit keer.

avatar van nlkink
Amsterdam kan inderdaad een probleem worden, helemaal als je bedenkt dat je 1,5 M afstand tot Peter Beense moet houden.