Junkie XL - Synthesized (2012)

Electronic / Dance
Label: Nettwerk

1. Take Off on Molly's E (4:42)
  2. Off the Dancefloor (3:52)

met Isis Salam

3. Leave Behind Your Ego (4:09)

met Timothy Leary

4. Synthesized (4:22)
  5. When Enough Is Not Enough (6:29)

met Curt Smith

6. Twilight Trippin (5:42)
  7. Love Machine (5:25)

met Tommie Sunshine

8. Gloria (3:59)

met Datarock

9. Bonzai (4:58)
  10. Klatshing! (4:23)
  11. Kill the Band (4:59)

met Joost van Bellen

12. The Art of Luxurious Intergalactic Time Travel (7:40)
Is volgens mij gewoon al uit?

avatar van retrosic
Gewoon te koop in de winkel, bij de lp versie(45 toeren) zit de cd ingesloten!

avatar van VforVictor
mijn gedownloade versie bevat nog een track met joost van bellen: Kill the band... moet nog ff wennen aan de sound, na de eerste luisterbeurt klinkt ie erg wisselvallig, oordeel volgt nog

avatar van oftewel
weinig nieuws onder de zon maar gewoon fijn stampen. Voor op de dansvloer of tijdens het hardlopen.

Ponty Mython
De muziek van Holkenborg klinkt op de laatste albums allemaal zo ontzettend geforceerd hip en de nummers zijn het allemaal net niet. Holkenborg heeft zeker talent, maar misschien moet hij dat talent voortaan op een andere manier uiten ipv elke 2-3 jaar een plaat met makkelijke dance uit te brengen.

avatar van matthijs
Op een "best of" mag deze genegeerd worden. Niks memorabels. Zelfs geen verrassende experimenten die dan wel of niet slagen. Paar aardige nummers, maar nergens geweldig zoals op veel vorige albums..

avatar van matthijs
Na mijn vorige bericht nog paar x geluisterd en ben positiever. Best een paar heel lekkere en memorabele nummers, die zeker op een 'best of' mogen staan!